Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit szóltok, a Szent Imrében...

Mit szóltok, a Szent Imrében már nem lehet "csak szülésznőt" fogadni?

Figyelt kérdés
Az új osztályvezető megváltoztatta a dolgokat, nehogy már az orvosok ne járjanak jól.
2012. nov. 23. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom már sehol nem lehet.
2012. nov. 23. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Ez elég pofátlan dolog, ha így van. Hivatalosan ugye nem kell senkit sem fogadni, ingyen van minden. Na, most tudjuk, milyen minőségi ellátást kap olykor az ember, így kénytelen fogadni vkit, akit Ő AKAR. Hogy még belepofázzanak, hogy kit és hogy lehet, abszurdum.

Én is ott szültem 2011-ben, a másodikat nem ott fogom májusban...

2012. nov. 23. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Sajnos,az új főorvos nagyon sok mindent megváltoztatott...

Én két babát szültem ott,most várom a harmadikat(19.hét) és nagyon gondolkozom rajta,hogy máshol szüljek.

A szülésznőm szerint nagyon rossz a hangulat az osztályon,nagyon próbálják őket korlátozni...

2012. nov. 23. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Én erről nem hallottam,tudtommal csak a Dél PEstiben lehetett csak szülésznővel szülni. Miket korlátoz az új vezető? Áprilisban jön a tesó és eddig úgy néz ki ott fogom megszülni,s kedden szerettem volna felkeresni a nagynál ügyeletes szülésznőt h elvállal-e...
2012. nov. 23. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy értik a kérdező,hogy "csak szülésznőt" fogadni.

Tehát a szülésednél az ügyeletes doki+fogadott szülésznő van jelen,nem úgy,mint a Jahn-ban,hogy a doki nincs is ott.

Tehát az előbbi nem lehet csak úgy,hogy fogadott orvosod is van...Állítólag a természetes szülés preferálásából is sokat enged,első szülésnél állítólag már osztályi szinten szabályozzák,hogy nagyon ajánlott a gátmetszés..javasolják,hogy a kitolási szakaszban feküdjön a kismama,nyugodtan legyen oxitocin stb..Természetesen nem leírva,csak erősen ráutalva,ellenőrizgetve a szülésznőket/orvosokat...Magyarul pont a természetes-alternatív szülés van "visszafejlődőben",amiért szerettük sokan az Imrét.

Nem tudom mire jó ez,jól felkészültek az ottani szülésznők,én nagyon meg voltam elégedve velük,még azzal is,akkor éppen ügyelt,nem fogadott volt.

A szülésznőm azt mondta most többen is a felmondáson gondolkoznak,ő sem tudja,hogy ha így haladnak a dolgok 4-5 hónap múlva mikor szülni fogok ott lesz e.

Úgyhogy szépen,lassan én is elkezdtem tegnap nézelődni más kórházak után

2012. nov. 23. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
Még annyit tennék hozzá,hogy az új osztályvezető a SOTE I-ről jött,aminek fényévekre van a szemlélete a régi Szent Imrétől,szóval,amikor már megtudtam én rosszat sejtettem
2012. nov. 23. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!