Ha az orvost és a szülésznőt is felfogadtad, melyiknek mennyit adtál?
Figyelt kérdés
Az orvoshoz magánrendelésre járok, ez esetben is az alkalmankénti ár tízszeresét kell/illik neki adni? Ő az a típusú orvos, aki nem mond árat, ha rákérdez vki. (Budapest)2012. nov. 5. 13:08
1/13 anonim válasza:
Nekem sem mondott árat a doki, magánrendelésén 9 ezret szoktam fizetni, így Neki 90 ezret adtunk. A fogadott szülésznőnek 40 ezret. Tőle megkérdeztük, hogy mennyit szoktak adni általában, és ennyit mondott. Budapest, Sote II.
3/13 anonim válasza:
A dokim 100ért vállal szülést. (havi vizsgálat 10.e.Ft)
A szülésznő pedig 40ért vállal.
4/13 anonim válasza:
Huh, jó drágán szültetek előttem szólók - nem tudom, de szerintem vidéken sokkal barátibbak az árak! Mi összesen szántunk 100.000Ft-ot a szülésre, 70-30 ezer arányban elosztva, végül a doki 60-at, a szülésznő 40-et kapott, mert ő volt ott végig, rengeteget segített, így láttuk jónak. Nekem mindenki azt mondta, hogy túlfizettem a szülésznőt, ált. 15-20 ezret szoktak kapni...
5/13 anonim válasza:
A doki a szülésért 50. 000 forintot kapott, persze a terhesgondozás során is adtunk Neki pénzt, úgyhogy összességében kb. 90. 000 Ft volt. A szülésznőnek 25.000 forintot adtunk.
6/13 anonim válasza:
Doki 60, szülésznő 30.
Nálunk sem mondott árat a doki, egyedül annyit mondott, hogy a szülésznőknek szoktak 30 ezret adni. Az orvos magánrendelése 9 ezer volt, eszem ágában sem volt annak a 10szeresét adni. Azóta is hozzá járok, ugyanolyan kedves ,barátságos, és mindig megismer!
7/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ja és Budapesten szültem
8/13 anonim válasza:
Bp.,idén szeptember.A dokim magánrendelése 14000/alkalom,a szülésért 70 ezret kapott(70-90 között kér,azért az alap összeget adtuk,mert 2 óra alatt lett meg a baba,és nem volt velem teendője,mert nem volt gátmetszésem,és nem is repedtem),a szülésznő tarifája 30000 ft(ebben a kórházban).Mi többet adtunk,mert Neki,mert imádjuk,profi,ő csinálta a CTG-t is,amiért nem kért pénzt,ráadásul nem is először szültem Vele,és gátvédelmet is alkalmaz.
9/13 anonim válasza:
Sz.helyen a dokinak 45000,a szülésznőnek 25000ft. A dokival csak a 36. héten találkoztam, előtte máshoz jártam.
10/13 anonim válasza:
Dokit csak a 32. héten fogadtunk, így ő 40000 kapott, amúgy 70000 a tarifája. Bejártam hozzá a kórházba, így a terhesgondozásért nem fizettem. Szülésznő 15000 kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!