Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ehhez mit szóltok? Te párod...

Ehhez mit szóltok? Te párod bevállalná?

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 1. 13:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk a szulesz orvosoknak ezen at kene esnie mindenkepp :) a paromtol nem varnam el hogy feleslegesen bevallalja, szegeny tudja min fogok keresztulmenni.
2012. okt. 1. 13:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várnám el a férjemtől, tudja Ő, hogy min mennek keresztül a nők szülés közben, mégha nem is pontosan és szó szerint. Viszont azt, aki hangoztatja, hogy ugyan, mi az a szülés, no azt szemrebbenés nélkül "becsövezném", hogy megtudja.
2012. okt. 1. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Tuti nem vállalná be, csak azért, hogy ne maradjon szégyenben. De épp tegnap mutattam neki ezt a cikket és mondtam neki, hogy ha lenne rá lehetőség akkor ki kellene próbálnia, ne gondolja már hogy nem nagy dolog a szülés. :)
2012. okt. 1. 13:38
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Én úgy gondolom, hogy a női és a férfi test nem hiába úgy alakult ki és épült fel, ahogy manapság a legismertebb!

Igaz a 21. században már nincs olyan, hogy tipikusan férfi illetve női munkáról van szó. Manapság minden elfogadott. Akár egy meleg házasság is.

Ettől függetlenül nem várnám el és nem is szeretném, ha a férjem is átélné azt, amit én éltem át 1 éve.

2012. okt. 1. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

:)))

Jó volt látni,hogy egy férfi miként reagál ilyen helyzetbe.

Nem az én párom nem vállalná be,szörnyethalna:D az első fájásnál.Eddig Ő sem tudta mi is egy szülés,én csak gyanítottam.Most már tudjuk,párat végignézett,amíg meglett a mi babánk,és azóta tisztában van avval,hogy egy nő többre képes mint egy férfi.

2012. okt. 1. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

A férjemnek az a véleménye, hogy minden nő maximális tiszteletet és megbecsülést érdemel, amiért szül. Ezért a véleményemért nem csináltatnám vele végig a vajúdást. :)

Megkérdeztem tőle, hogy bevállalná-e, azt mondta rá, hogy nem, mert tudja, hogy ez baromira fáj.

Viszont, a sok pasival, akik azt szajkózzák, hogy a vajúdás csak "hiszti", na azokra szó nélkül rátenném az elektródát. :)

2012. okt. 1. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Én a szülész nőgyógyászoknak kötelezővé tenném :-DDDDD csak egy kicsit kóstoljanak bele... máshogy viszonyulnának a munkájukhoz azt hiszem!
2012. okt. 2. 09:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Na, én pont ezért mentem nő nőgyógyászhoz. Ő is szült, tudja mi fán terem a dolog.

Viszont sajna én nem tudom. Mindkét gyerekem programozott császárral szült, egy percig nem vajúdtam. Szóval én szívesen kipróbálnám ezt az elektródás dolgot, mert annyira kíváncsi vagyok... De már sose fogom megtudni :(

2012. okt. 4. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Elég ha elvágja az úját szegény,abból is akkora színház van :D
2012. dec. 6. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!