Mit szóltok ehhez?
Ez a gyermek igencsak sietett kibújni..Alig 7 perc alatt megérkezett..
A párom meg csodálkozik,hogy félek hogy nem lesz elég időnk beérni a kórházba..:)
36hkm...
Semmit nem tudok hozzászólni, vagyis csak annyit hogy ez azért nem mindennapos eset, és koraszülöttről van szó ahogy olvastam - tehát valószínűleg elég kicsike volt a baba.
Ne aggódj -azért nem megy ez a szülés dolog ennyire könnyen.
Ki tudja mióta vajúdott már - tagadta a terhességét, szóval lehet hogy már vagy 24 órája vajúdott, és mivel még nem volt itt az idő a szülésre ezért akart görcsoldót.
De azért mivel te nem ilyen vagy, és várod a babát, ha vajúdni kezdesz észre veszed és bemész a kórházba.
Van, aki gyorsan megszül, nem kötelező órákat-napokat vajúdni!
Engem az érdekelne, hogy mégis mi a jó fenének titkolta, hogy terhes?! Csak nem kiskorú?! Ráadásul görcsoldó, gratulálok..
Na mindegy ... ha ennyi az esze az anyukának, akkor igencsak tudom sajnálni szegény kicsit!
Legközelebb, ha beteg lesz esetleg a gyerek, akkor azt is titkolni fogja?!
Na mindegy, pontozzatok le .. de ennyi 'észlényt' ebben a világban..
Csak ugyan azt tudom mondani,mint a többiek!
Ne aggódj! Ha vajúdsz,akkor nagy valószínűséggel észre fogod venni még időben! :-)
Az elsőt 1:57 perc leforgása alatt szültem meg,az első fájástól számítva,ami nem fájt,csak kellemetlen volt.
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!:-)
Üdv:3gyerkőcös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!