Mit szóltok ehhez? Szülés utáni 6 hetes kontroll.
6 hetes kontrollra mentem. Anyukám ment be előttem, végzett, bementem én. (Hozzáteszem nem ahhoz a dokihoz mentem akihez gondozásra jártam, mert nem volt hajlandó bejönni a szülésre, így ügyeletesnél szültem, és hozzá mentem magánrendelésre.) Levetkőztem, megvizsgált, stb... Hazafelé mondja anyu, hogy nálam használt-e kesztyűt, mert nála NEM. Nálam SEM. Sőt, még valami, valószínű hogy a kacsát is ugyanazt használta. Nem 100%, de szerintem igen. Ugyanis annyit láttam hogy lemossa.
Mit szóltok ehhez?
Már maga az, hogy kesztyűt se használt undorító.
NEM MEGYEK HOZZÁ TÖBBET AZ 100%!!!
Azta mindenit. Ezért el vehetnék az engedélyét!
Kacsa is ugyanaz??? Műanyag vagy fém (ha egyáltalán még használ valaki fémet)? Mert a műanyag SZIGORÚAN egyszer használatos!!! Ez baromi veszélyes műfaj a sok hüvelyi fertőzés és kismama függvényében...meg egyébként is...ha ez igaz, nagyon felháborító!!
Bocs,OFF lesz!Utolsónak:én Bp.-en lakom,2 gyereket szültem(a kisebbet 2008-ban),a dokim magánrendelése Budán van,és nem olcsó...ennek ellenére fém kacsát használ8van egy kis sterilizálója s).De a másik dokim is,aki szintén jó környéken praktizál(az V. kerületben).Szóval hidd el,nem olyan ritka a fém kacsa(nekem személy szerint nincs is vele gondom).
A kérdezőnek:én a helyedben vissza mennék,és kérnék egy vizsgálatot és nagyon figyelnék...amennyiben kesztyű nélkül akarna hozzám nyúlni,biztos,hogy rettenetes balhét csapnék.Ez több,mint gusztustalan!
Bocsi, nem tudtam, én még nem találkoztam fémmel!
Abban azért biztos vagyok, hogy akkor a kacsa sterilizálva lett Anyud után, hihetetlennek tartanám ha mégsem.
De elég a kesztyű nélküli "turka" is :S:S:S
Nem lehet, hogy csak nem láttad amikor felhúzta? Nálam is volt ilyen, hogy vizsgálat közben bevillant, hogy úristen, nincs rajta kesztyű, de mikor végzett láttam, hogy van, csak nem vettem észre, hogy felvette.
Sőt olyan is volt, hogy hüvelyi uh-nál biztos voltam benne, hogy nem raktak óvszert a vizsgálóra, de mégis volt rajta, csak annyira izgulhattam, hogy nem tűnt fel.
Most lehet, hogy lepontozol, de nem szóltál, hogy így ne nyúljon hozzád?
Engem biztos nem vizsgált volna így meg senki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!