Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 6 hetes kontroll alkalmával...

6 hetes kontroll alkalmával mit néz az orvos, miket kérdez, miről beszéltek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Kenetet vett és megnézte a gátam hogy gyógyul.

(A kövi szülésnél meg kiderült,hogy a doki valamit nagyon elnézett,mert maradt némi duzzanat,ami a gátvarrásnál a lidót "magába szívta mint egy szivacs",semmit nem hatott. A dokit idéztem,aki varrt.)

És felírt fogamzásgátlót.

2011. aug. 22. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Megvizsgált, hogy hogyan húzódik vissza a méhem, nekem nem volt gátmetszés, de ha lett volna, biztos nézte volna a sebet is, ill. kérdezte, hogy szeretnék-e valamilyen fogamzásgátló módszert használni és ha igen, akkor milyet (spirál, rendes tabi, szoptatás mellett alkalmazható tabi)? Miután ezt megbeszéltük, írt fel tabit.
2011. aug. 22. 14:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Én ma voltam, és nagyon meglepődtem, hogy kb semmit nem mondott. Annyit hallottam csak (ezt is az aszisztensnek mondta), hogy gyógyult gát... Vártam volna, hogy megkérdezi, hogy meddig véreztem, van-e panaszom, szeretnék-e fogamzásgátlót, na meg, hogy szeretkezhetünk-e...
2011. aug. 22. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Akinél én voltam,sem kérdezett semmit! Megnézte a gátat,annyit mondott az orra alatt,hogy szépen gyógyul.Levette a kenetet. Utána rám akarta tukmálni a spirált,de azt nagyon nem akartam,így egy fogamzásgátlót írt ki.

Vannak ilyen dokik,én ehhez járok amióta itt lakom,mert az utazás nem megoldható nálunk,de megtanultam "kezelni". Ha kérdésem van,akkor vannak Szakértő válaszol oldalak,ott felteszem. hamarább kapok választ,mint ennél a dokinál! Jogok ide,vagy jogok oda,ez így van.

Jó babázást!! :-D

2011. aug. 22. 20:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. aug. 23. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!