Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit szóltok ehhez? Szülés...

Mit szóltok ehhez? Szülés utáni 6 hetes kontroll.

Figyelt kérdés

6 hetes kontrollra mentem. Anyukám ment be előttem, végzett, bementem én. (Hozzáteszem nem ahhoz a dokihoz mentem akihez gondozásra jártam, mert nem volt hajlandó bejönni a szülésre, így ügyeletesnél szültem, és hozzá mentem magánrendelésre.) Levetkőztem, megvizsgált, stb... Hazafelé mondja anyu, hogy nálam használt-e kesztyűt, mert nála NEM. Nálam SEM. Sőt, még valami, valószínű hogy a kacsát is ugyanazt használta. Nem 100%, de szerintem igen. Ugyanis annyit láttam hogy lemossa.

Mit szóltok ehhez?

Már maga az, hogy kesztyűt se használt undorító.

NEM MEGYEK HOZZÁ TÖBBET AZ 100%!!!

2011. jan. 28. 22:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A betegjogi képviselőnél kellene jelezned. Mármint annál, aki ahhoz a kórházhoz tartozik amelyikhez a doki(d).
2011. jan. 29. 12:48
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
És miért nem szólt az anyukád és te sem az orvosra? Már ne is haragudj, de szerintem nem ide kellene kérdést írogatni, hanem rászolni a dokira!
2011. jan. 29. 13:32
 13/18 A kérdező kommentje:

Én nem láttam, hogy nem húzott kesztyűt, csak anyukám. Amikor ő kijött egyből mentem be, szóval nem szólt róla, én meg nem igazán figyeltem.

Egyébként ha nem tetszik a kérdés, akkor nem muszáj válaszolni.

2011. jan. 29. 16:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
ha ilyen biztosan tudjatok hogy nem volt kesztyu akkor miert hagytatok hogy megvizsgaljon? nagy butasag volt reszetekrol. szemet orvosok mindig is voltak es lesznek is...ilyen estekben nekunk kell figyelni mert az o hanyagsaguk miatt mi szivunk...hat ti most szivtatok. sajnos az eg vilagon semmit nem tudtok tenni csak tanulni az esetbol es maskor resen lenni
2011. jan. 29. 16:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Figyelj, azért nem tetszik a kérdésed mert most azt írtad, hogy nem voltál benne biztos, hogy nem használt kesztyűt, a kérdésedben pedig biztosra állítod. Akkor most mi az igazság?

Ha pedig tényleg ez igaz, akkor ez gusztustalan, de nehezen hihető, hiszen így bármilyen akár nemibetegséget is össze lehet szedni.

2011. jan. 29. 16:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért úgy írod hogy "nálam SEM"?

Most akkor nálad sem vagy nem vagy benne biztos mert ez azért elég súlyos "vád"!!!

2011. jan. 29. 16:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Durva...
2011. jan. 29. 17:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem egy kissé hihetetlen, ne is haragudj. Ehhez az kell, hogy az orvos egy primitív,igénytelen ember legyen, mert az orvos-beteg kapcsolatba ez nem fér bele, ergo ha ez az orvos normálisan végzi a munkáját, akkor automatikusan nyúl a steril kesztyűért. Ha éppen téged kétszer akar megvizsgálni 10 perc alatt, akkor is másik kesztyű kell, nem?Ennyire szórakozott nem lehet egy orvos...
2011. jan. 30. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!