Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit szóltok az abortusz...

Mit szóltok az abortusz tablettához?

Figyelt kérdés
2012. máj. 23. 21:02
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
37%
semmit
2012. máj. 23. 21:06
 2/39 anonim ***** válasza:
98%

nem pártolom z abortuszt, teljesen mindegy milyen formában lehetséges átesni rajta, de én háromszor is átestem rajta.

Három gyermekünk halt meg az első 15 hétben (ha nem gond nem részletezném) és nekem kín szenvedés volt az egész procedúra.

Amúgy is mélyen magamba voltam zuhanva, senkit nem kívántam a környékemre.. Erre befektettek (még terhesen) terhes nők közé, akik vártak a csodára, hogy beinduljon a szülés. Engem folyamatosan ellenőriztek a nővérkék és közben kaptam az érces megjegyzéseket.

Az egyik még kábult pillanatban hozzám is vágta, hogy egy gyilkos vagyok és legközelebb védekezzek, ha már megszülni nem vagyok képes a gyereket.

A műtét után is jöttek és hallgattam a dolgokat. Még aznap a kórházi betegjogi képviselőt hívattam és a szobatársaim tanúskodásával elindult az eljárás két nővér ellen.

Pár nap múlva maguktól felmondtak én pedig kártérítést kaptam.

2012. máj. 23. 21:09
 3/39 anonim ***** válasza:
88%

Ha már abortusz,akkor inkább a humánusabb megoldás, tehát a tabletta.

Csak sajnos emellett is nagyon sok az ellenérv, többek közt az, h lelkileg még megrázóbb lehet, mert a nő maga veszi be azt a szert, ami végezni fog a gyerekével. (Ha...)

Régebben nagyon elítéltem azt, akinek abortusza volt , de beláttam senki nem ítélkezhet a másik felett. Talán ami "jó" benne még, hogy nem kell kaparni, meg tágítani, a "természet" elvégzi a feladatát.

2012. máj. 23. 21:40
 4/39 anonim ***** válasza:
85%

szerintem is ha már az, akkor ez...mármint hogy nem kell kórház, és talán lelkileg könnyebb feldolgozni...én annak idején inkább ezt a formáját válaszottam volna az abortusznak.

Szóval, akkor már ez legális, vagy mi?

2012. máj. 23. 21:43
 5/39 anonim ***** válasza:
81%
reggel néztem a Mokkát,nem lesz nálunk ez a tabletta
2012. máj. 23. 21:50
 6/39 anonim ***** válasza:
86%

ma volt az Egyenes adásban a Czeizel és erről beszélt

nem pártolja az abortuszt, de ha már választani kell hogy műtét vagy gyógyszer, mindenképpen a gyógyszer

egyrészt a műtétnek vannak kockázatai, veszélyei, lehetnek szövődményei, de főleg azért , mert rájöttek, hogy az abortusz koraszülést okozhat a későbbiekben, a kitágított méhszáj miatt, na most gyógyszerrel ezt meg lehet előzni, mivel nem kell tágítani

és azt is mondta nyugaton ahol már bevezették semmivel nem lett több abortusz , és ő bízik a magyar nőkben, szerinte itt sem lesz ilyen következménye

2012. máj. 23. 21:51
 7/39 sumergo ***** válasza:
71%
Teljesen mindegy számomra, az abortusz az abortusz, mindegy mi a módja. Az a nem mindegy, hogy miért történik!
2012. máj. 23. 21:54
 8/39 anonim ***** válasza:
36%

ha egy hobbiabortuszosról van szó, akkor felőlem bele is dögölhet.

de ha olyanról, akinél muszáj, lásd fenti válasz, akkor fontosnak tartom hogy legyen, a kíméletesebb mód miatt, hogy a következő baba nagyobb biztonságban legyen.

2012. máj. 24. 05:20
 9/39 anonim ***** válasza:
54%

igazából semmit,kórházi körülmények között vehetik be majd a nők,aminek örülök, mert nem tudni milyen mellékhatásai lehetnek

Egyet remélek fű alatt nem lehet majd beszerezni,és sok felelőtlen ember nem fogja csak ugy bekapkodni,akár előre haladott terhességben,és nem történek tragédiák.

2012. máj. 24. 06:27
 10/39 anonim ***** válasza:
92%

Azt,hogy elérhetetlen!!!Sajnos...

Nem engedélyezik Magyarországon,mert,hogy egy férfi !!!!!miniszter ezt állította:"jobban megviseli a nőt pszichésen mint a műtéti beavatkozás!" Egyszerűen nekem felfoghatatlan,hogy egy férfi miként dönti el egy nőről,hogy neki mi a rosszabb megoldás ha még soha egy cipőben nem járt egy nővel!

Jóval humánusabb megoldás mint a műtét.

Abban most nem folynék belé,hogy mi is az abortusz,mindenkinek meg van rá az oka,hogy miért tegye vagy ne tegye.

Nagyon sajnálom,hogy itt nem engedélyezték,talán rámenősebbnek kellett volna lenni.

2012. máj. 24. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!