A szülési fájdalom hasonlít az abortusz előtti tágulási folyamat fájdalmaihoz?
Az első missed AB-omnál egy vastagabb tágítót kaptam középre, ami este egy tüsszentéssel kiesett. Ceruzányira voltam nyitva akkor.
Másnap du-ig, míg meg nem műtöttek, magamtól tágultam. Nagyon fájt.
A második missed-nél tablettás tágításom volt, egyáltalán nem fájt.
7 hós a lányom, visszagondolva a szülésemre, azt mondom, az első missed is fájt annyira, v közel annyira.
Igen, hasonlít.
21:26-os vagyok.
Biztosan egyénenként változó, és nagyban függ a tágítás technikájától, mert a tablettás egyáltalán nem fájt. 2 tágítós rendszerhez pedig nem volt "szerencsém". Elvileg normál esetben 2 db vékonyat tesznek fel kétoldalra, így, azt mondják, kiegyenlíti egymást, és nem fáj annyira.
Én egy db vastag tágítót kaptam középre, ami este kiesett, másnap du-ig pedig magamtól tágultam, szép rendszeres, szabályosan sűrűsödő fájásokkal. Hozzáteszem, h ugyan 9 hetes terhes voltam, de trigeminim volt, szóval jóval fejlettebb volt a méhem az átlag 9 hetes "egybabás" terhesekénél.
És nagyon fájt!
Hasonlóképp, mint a szülésem!
Így aztán én nem mondanám, h nyomába se ér!
Mindenesetre azt kijelenthetjük, h mindkettőt ki lehet bírni, csak szülni sokkal szebb, hiszen van értelme a fájdalomnak! Ahogy meglátod a babádat, elmúlik minden fájdalmad, és azt mondod majd, h mindent megér(t) ez a pici élet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!