Más is tart tőle hogy ilyen lesz a kisbabája? Hogy lehet kibírni, kezdeni valamit vele?
Rokonlátogatáson voltunk, 10 hónapos a kisbab és egyszerűen egy percre nem áll meg.
Mindig menne, bútorokba emberekbe kapaszkodva persze, mindent megpiszkál, leborít, lelök ha egy másodpercre nem figyelnek rá.
Az anyuka szerint 2(!) órát alszik össz-vissz és állandóan ilyen.
Hogy lehet ezt elviselni? Alapjáraton nagyon fáradékony vagyok, egy nyugis hétalvó gyerek lenne ideális... lehetséges hogy örökli a nagy alvásigényemet?
Komolyan nem szeretek ilyet mondani mert cuki, meg édes az a baba de szörnyű... le nem lehet kötni semmivel csak megy, burogat mindent, összenyálaz mindent, kész életveszély :)
hát ez elég elkeserítő... még kifárasztani sem lehet ezek szerint mert akkor sem hajlandóak aludni
hát most már biztosra eldöntöttem hogy soha nem vállalok gyereket, szerintem mindenkinek jobb lesz így :D
köszönöm a válaszokat
1. Tobben neki ugrottak a kerdezonek, hogy minek vallalt gyereket. Hol olvastatok, hogy sajatja? Szovegertelmezes, ujra!
2. Szerintem ha idosebb leszel, maskepp latod majd ezt. Tobb turelmed lesz hozzajuk. Persze, kell hozza a megfelelo partner, akinel majd azt erzed, hogy na igen, neki szulnek! Addigra ezt mashogy fogod latni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!