Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is tart tőle hogy ilyen...

Más is tart tőle hogy ilyen lesz a kisbabája? Hogy lehet kibírni, kezdeni valamit vele?

Figyelt kérdés

Rokonlátogatáson voltunk, 10 hónapos a kisbab és egyszerűen egy percre nem áll meg.

Mindig menne, bútorokba emberekbe kapaszkodva persze, mindent megpiszkál, leborít, lelök ha egy másodpercre nem figyelnek rá.

Az anyuka szerint 2(!) órát alszik össz-vissz és állandóan ilyen.

Hogy lehet ezt elviselni? Alapjáraton nagyon fáradékony vagyok, egy nyugis hétalvó gyerek lenne ideális... lehetséges hogy örökli a nagy alvásigényemet?

Komolyan nem szeretek ilyet mondani mert cuki, meg édes az a baba de szörnyű... le nem lehet kötni semmivel csak megy, burogat mindent, összenyálaz mindent, kész életveszély :)

2012. dec. 23. 18:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ő így fedezi fel a világot,most abban a korban van,hogy érdekli minnden,hogy ez és ez hogy működik,mi történik,ha,stb. Ez talán csak nem baj?! Az lenne a nem normális,ha egy helyben ülne és nézné a falat. Én is fáradékony vagyok,hidd el,rohadtul :( mégis egész nap valami rejtett tartalékokból merítek erőt és ha hiszed,ha nem,nem vagyok fáradt (legalábbis napközben nem). Estére viszont úgy kidőlök,mint aki körbe futotta az országot. Aztán új nap,új erő! Menni fog Neked is,ne aggódj. A gyerek habitusa pedig nem kívánságműsor :)
2012. dec. 23. 20:57
 12/19 anonim ***** válasza:
El kell, hogy keserítselek, de nem biztos, hogy örökli az alvásigényedet. Én is ilyen vagyok, a 24 órából 20-at simán bírnék aludni, na ehhez képest örülök, ha alszok 5 órát. Kisfiamnak nagyon kicsi az alvásigénye, szinte egész nap fent van, kaja után is 10-20 perceket szundít, éjszaka is 4-5 órát alszik. Nem tudom, hogy bírja, én nagyon nehezen, de hozzá lehet szokni. Szerencsére Apa sokat foglalkozik vele, olyankor le tudok feküdni du. is. Ja, azt még hozzáteszem, hogy mikor fent van, akkor viszont olyan, hogy állandóan játszani kell vele, szórakoztatni, nem olyan, hogy lerakom a játszószőnyegre, és elvan. Ez max. 5 percig működik nálunk, utána unatkozik. Szerintem ha nő, olyan lesz, mint a Te 10 hónapos rokonod. Engem nem zavar. 3,5 hónapos a kisfiam
2012. dec. 23. 21:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Az enyém is ilyen eleven,kíváncsi és én inkább annak örülök hogy ilyen természetű mintsem hogy lerakom valahova és ott marad egész nap.Ez hozzátartzik a fejlődéséhez a természetes kíváncsiság felfedezésvágy.Nem mi döntjük el milyen természetű legyen a gyermekünk,és ha te így vagy vele inkább kétszer gondold meg a gyerekvállalást...Boldog Karácsonyt mindenkinek!!
2012. dec. 23. 22:34
 14/19 A kérdező kommentje:

hát ez elég elkeserítő... még kifárasztani sem lehet ezek szerint mert akkor sem hajlandóak aludni

hát most már biztosra eldöntöttem hogy soha nem vállalok gyereket, szerintem mindenkinek jobb lesz így :D

köszönöm a válaszokat

2012. dec. 24. 00:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem aztán rólad is megvan a véleményem, nem írom ki hány éves vagyok de még 18 se tanulok, "egyedül vagyok" és nagyon nehéz baba mellet nem csak a tanulás hanem minden de nagyon örülök hogy megtartottam soha nem adnám oda bárhogy fáraszt. Olyankor inkább csendben elringatóm ami szintén idő sőt ha fel kel mikkor le raktam kezdődik újra, de ilyen embernek nem is ajánlok gyereket, ez nem csak a szép*ről szól.
2012. dec. 24. 11:57
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hálisten, hogy nem vállalsz, úgy látom nem is való neked!
2012. dec. 24. 19:58
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem is való neked gyerek, ha szerinted ez abnormális viselkedés!
2012. dec. 25. 15:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Na hála Istennek, hogy nem akarsz szaporodni :D
2012. dec. 26. 20:25
 19/19 anonim ***** válasza:

1. Tobben neki ugrottak a kerdezonek, hogy minek vallalt gyereket. Hol olvastatok, hogy sajatja? Szovegertelmezes, ujra!

2. Szerintem ha idosebb leszel, maskepp latod majd ezt. Tobb turelmed lesz hozzajuk. Persze, kell hozza a megfelelo partner, akinel majd azt erzed, hogy na igen, neki szulnek! Addigra ezt mashogy fogod latni.

2013. jan. 16. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!