Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Reménykedhetek? Meddig kell...

Reménykedhetek? Meddig kell még kibírni, hogy meglássam?

Figyelt kérdés

Ma voltam EST-n, UH-on, magzatvíz vizsgálaton! Az EST rendben ment, az UH jó volt, először azt mondták III. fokban, majd később, hogy csak II. fokban érett a lepény! A magzatvíz vizsgálat nem volt kellemes, de lényeget tekintve minden rendben volt! Azóta vérezgetek egy kicsit, görcsölget a hasam, és egy kis hasmenésem is van! Holnap NST! Mikor szülök már meg? Türelmetlen vagyok, meg a meleg is kikészít!

40+3 hkm

2012. júl. 9. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy nehéz, de te is tudod, hogy ezt csak a babád tudja megmondani. Ha ő felkészült lesz, ki fog bújni. Légy türelemmel. Esetleg próbáld meg kicsalogatni ;)

Kitartás! Szép szülést neked!

2012. júl. 9. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
nyugi:-) Beszélj vele, hogy már jöhet nyugodtan. Most lehet ez hülyén hangzik,de én beszéltem a kisfiammal azzal kapcsolatban, hogy ha jönni akar, akkor egyértelmű jelet küldjön. tehát nem fáj egy kicsit, itt-ott, hanem tudjam egyértelműen hogy idő van. Meg is tette a drágám. Hajnalba egy nagyon erőset rúgott,(fel is ébredtem rá), utána egy érdekes hangot hallottam a hüvelyemből, és éreztem, hogy valami repedt. Alig értem ki a WC-re, elfolyt a megzatvíz.
2012. júl. 9. 21:09
 3/9 A kérdező kommentje:

Én is beszélek hozzá, az apukája is! Tettünk is az ügy érdekében, kísérletezni nem akarok, így a házasélet maradt! :) Még nem hozott sikert!

Köszönöm szépen! Első baba, nagyon várjuk már :)

2012. júl. 9. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi előjel, türelmetlenül vártunk, be kellett feküdnöm a kórházba túlhordás miatt 40+4nél. 40+5nél szépen beindultak a fájások maguktól,egyik pillanatról a másikra. másnap, 40+6ra lett meg a babám.
2012. júl. 9. 21:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, már a végén vagy, hamarosan meglátod! Orvosoddal nnem beszéltél, hogy meddig engedi túlhordani?
2012. júl. 9. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát én max 2 napot mondok még. :)

Jön a hidegfront, majd csak kibújik mostmár. :)

Kitartást és könnyű szülést neked!

2012. júl. 9. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:

II-es lepény azt jelenti, hogy a babád tökéletesen el van látva. Így akár egy hét is lehet hátra, de az is lehet, hogy ezt a választ már nem olvasod, hiszen minden adott ahhoz, hogy beindulhasson...

Szép szülést!

2012. júl. 9. 21:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Még elolvastam! :)
2012. júl. 9. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hetet engedtek ráhúzni, mert minden rendben volt. 2 naponta nézték a magzatvizet és naponta kellett NST-re mennem. 3 naponta ultrahangoztak. Végül úgy indították be. Egészséges 4125gr babóm lett.
2012. júl. 10. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!