Reménykedhetek? Meddig kell még kibírni, hogy meglássam?
Ma voltam EST-n, UH-on, magzatvíz vizsgálaton! Az EST rendben ment, az UH jó volt, először azt mondták III. fokban, majd később, hogy csak II. fokban érett a lepény! A magzatvíz vizsgálat nem volt kellemes, de lényeget tekintve minden rendben volt! Azóta vérezgetek egy kicsit, görcsölget a hasam, és egy kis hasmenésem is van! Holnap NST! Mikor szülök már meg? Türelmetlen vagyok, meg a meleg is kikészít!
40+3 hkm
Elhiszem, hogy nehéz, de te is tudod, hogy ezt csak a babád tudja megmondani. Ha ő felkészült lesz, ki fog bújni. Légy türelemmel. Esetleg próbáld meg kicsalogatni ;)
Kitartás! Szép szülést neked!
Én is beszélek hozzá, az apukája is! Tettünk is az ügy érdekében, kísérletezni nem akarok, így a házasélet maradt! :) Még nem hozott sikert!
Köszönöm szépen! Első baba, nagyon várjuk már :)
Hát én max 2 napot mondok még. :)
Jön a hidegfront, majd csak kibújik mostmár. :)
Kitartást és könnyű szülést neked!
II-es lepény azt jelenti, hogy a babád tökéletesen el van látva. Így akár egy hét is lehet hátra, de az is lehet, hogy ezt a választ már nem olvasod, hiszen minden adott ahhoz, hogy beindulhasson...
Szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!