Gátmetszés után az első nagy Wc-st hogy lehet kibírni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 15:40
1/12 anonim válasza:
Nekem borzasztó volt,ráadásul az aranyerem is kijött szüléskor.Kaptam hashajtót a kórházba,így könnyebb volt.
Volt aki bekente vazelinnel a végbelét,azt mondta segített.
2/12 anonim válasza:
szia
Uzsoki kórházban szülés utáni reggel Laevolac szirupot adnak, örülsz h vissza tudod tartani amig kiérsz a WC-re. Azt követően se volt fájdalmas.
Ami sokkal rosszabb, ha szülés alatt aranyered lesz!
3/12 anonim válasza:
Énpont császáros vagyok de azért megírom, hogy nagyon féltem, hogy szétszakadok. És fájt is persze. Serintem gátmetszés után is ugyanezek az érzések vannak. Használni kell valami székletlazítót és az első 1-2hétben figyelni az étkezésre is.
4/12 anonim válasza:
Én is az Uzsokiban szültem mint a második válaszoló, de nekem a Laevolac szülés után nem használt (pedig amúgy szokott), én glicerines kúpot is kaptam, de aztán semmi gond nem volt, egyáltalán nem volt fájdalmas (csak kicsit nehezen indultak meg a folyamatok újra a szervezetemben).
5/12 anonim válasza:
Még valami... nekem a gátsebem inkább akkor fájt, ha tüsszentettem vagy köhögtem... és a varratszedés után (kb egy vagy két napig folyamatosan)... DE vészes ekkor sem volt (persze az is lehet, hogy szerencsés voltam, mert a doki azt mondta csak két kisebbet kellett vágnia).
6/12 anonim válasza:
Én is nagyon féltem és csak óvatosan próbálkoztam... de nem volt semmi gond. Kértem hashajtót, hogy könnyebb legyen. Csak egy negyedet vettem be és segített. Inkább kevesebbet, utána még vehetsz be ha szükséges. Volt aki nem ért el a folyosó végén lévő mosdóba. Az nagyon kellemetlen lehetett neki.
7/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Nekem nem volt aranyerem. A legnagyobb fájdalmat az okozta, hogy benn maradt egy varrat és sokáig szúrt, a hetedik napon jöttem rá, hogy az a gond, akkor kiszedettem. Sajnos mi majd' két hétig voltunk bent a baba miatt.
8/12 anonim válasza:
Óóóóvatosan. :D
Amúgy én kértem hashajtó tablettát. Nagyon enyhe, de a kívánt hatást meghozta. Előtte is volt ingerem, de nem mertem nyomni, mert féltem. De a hashajtó segített nagyon. Örülök, hogy kértem.
9/12 anonim válasza:
én nagyon féltem a szülés utáni nagyvécézéstől,mivel alapból székrekedéses vagyok.meg hát ugye a gátseb....de szerencsére semmi probléma nem volt.székrekedésem nem volt,pedig nem kaptam hashajtót.aranyerem brutál módon kijött kitolás közben de ez nem jelenetett gondot a vécézésnél szerencsére.
10/12 anonim válasza:
Szájon át Duphalac szirup, popsiba Hemorid kenőcs + glicerines kúp, és sok szerencsét :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!