Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után miért 'slamposodik...

Szülés után miért 'slamposodik' el rengeteg anyuka?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy nincs úgy idő a babára, de szerintem megoldható. Vagy csak nekem tűnik fel, hogy egykori csinos és fitt nők a szülés után vagy már akár a terhesség alatt leginkább a saját öreganyjára kezd hasonlítani?

Mielőtt le lennék hurrogva, nekem is van egy két éves kisfiam, de mindig igyekeztem kismamaként is - utána meg pláne - csinosan és igényesen megjelenni akárhol.

#slampos anyuka
2012. dec. 21. 22:53
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
73%
Vékony nő is lehet természetesen. De attól egy elhízott, nem karbantartott, elhanyagolt test még nem lesz csinos. Nincs az a farmer, az a rafinált szabású szoknya vagy mell alatt szabott felső, ami jól mutatna egy olyan testen, amin van 20 kiló plusz. ez így van, ezen nincs mit vitázni Az én véleményem akkor is ez marad, ha habzó szájjal hangoztatjátok, h de a férjemnek így is tetszem, meg de én csinosan öltözöm meg sminkelek. Akárki akármit mond, az elhízás se nem szép, se nem egészséges. Ha olyan szép és jó kövéren csinosnak lenni, miért akar annyi nő szülés után minél hamarabb lefogyni? Csak nem azért, mert elhanyagoltnak vagyis SLAMPOSNAK érzi a testét?
2012. dec. 27. 10:24
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 kilót híztam a terhesség alatt, 65 kilóval kezdtem és 78-al mentem szülni. Két hónap alatt leadtam 10 kilót. Most 17 hónapos a fiam és 56 kiló vagyok. Nem fogyókuráztam, csak egyszerűen egy izgő mozgó gyerekkel nem nehéz leadni a plusz kilókat. Nem hordok itthonra farmert meg divatos felsőt. Melegítőben érzem jól magam, a hajam igaz most volt festve, de csak közel fél év után mert nem volt rá se időm se energiám. Nem sminkelek mert nincs rá szükségem, mivel nem járok sehová. Ha mégis akkor beérem egy kis szemceruzával. 21 éves vagyok, minek nekem smink, használják azok akik rászorulnak. Mosok főzők takarítók gyereket nevelek és mivel el is tellik ezekkel egy napom nem érek rá ilyenekkel foglalkozni.
2012. dec. 27. 12:15
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad senkit lenézni csak mert van rajta pár kiló plussz vagy mert nem sminkeli állandóan magát. Minden anya megérdemli hogy tiszeljék, mert anyának lenni nem egyszerű feladat.
2012. dec. 27. 12:17
 44/50 anonim ***** válasza:
28%
41-es, férjem 142 kilósan ismert meg és vett feleségül. Rád még egy pillantást sem pazarolt volna.:P
2012. dec. 27. 12:52
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az olyanok miatt akarnak lefogyni, mint te, akik bántják őket. Az embernek szarul esik, akkor is ha nem akar foglalkozni idegenek véleményével. Főleg ha próbál is ellene tenni, csak nem sikerül, mert egész nap a babával kell foglalkoznia, vagy egyéb egészségügyi okokból.
2012. dec. 27. 13:42
 46/50 anonim ***** válasza:
100%
JHány rücskös arcú vékony lányt láttam én már.... Akkor inkább legyen 20 plussza, mint csúnya bőrű.
2012. dec. 27. 20:49
 47/50 anonim ***** válasza:

"Nem, az olyanok miatt akarnak lefogyni, mint te, akik bántják őket."

Kétlem. Itt a bizonyíték, h bizony a túlsúlyosak nagy része maga miatt akar fogyni és qurvára nem az a vélemyényük a saját testükről, h "húúú, de szexi meg de jól érzem magam így.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. dec. 28. 12:48
 48/50 anonim ***** válasza:
Elolvastam. Itt nagyon nem arról volt szó, hogy ki miért akart lefogyni. De mindegy, szerintem aki boldog, nem foglalkozik másokkal. :)
2012. dec. 28. 13:33
 49/50 anonim ***** válasza:
Rajtam 20 kiló plusz van, de lehet van az több is! Hormonbeteg vagyok, hiába próbáltam mindenféle diétát, max 5 kilókat tudtam leadni, de ez most mindegy is. A gyerekeim születése előtt a munkahelyemen rengetegen irigyeltek és dícsértek, mert izlésesen divatosan tudtam öltözni. SZőke festett hajam volt és sminket nem nagyon használtam, mert szép bőrőm volt, ill. még mindig az!!! De olykor sminkeltem is, ha volt kedvem/időm. A pasiktól is rengeteg pozitív visszajelzést kaptam... Szóval nem kéne minden túlsúlyos nőt lenézni és már slamposnak nyilvánítani, csak mert plusz 20 kiló van rajta!!! És jelzem, ezek a nők még nem elhízottak, talán plusz 40-50 kilóval már tényleg az valaki, de sokszor önhibájukon kívül, persze van, aki elhagyja magát, de az akkor a külsejét is elszokta hanyagolni... Amúgy szülés után, itthon én sem öltözöm csinosan, a kisboltba sem, de ha messzebb megyek akkor nem szabadidő naciba megyek. Viszont már magamra nincs pénzem, mindent elköltök a gyerekekre, így fodrászhoz ritkán jutok el, próbálok itthon alkotni valamit a frizurámmal, körmöshöz nem járok, nem sminkelek... Pár új ruhám van, amit kapok általában. De jelenleg nincs is szükségem többre, majd ha visszamegyek dolgozni, akkor kellenek új ruhák, de akkor több pénzünk is lesz. :)
2013. jan. 6. 22:13
 50/50 anonim ***** válasza:

Nincs idő a baba mellett? Na ne röhögtess már... az csak kifogás!

Voltam babysitter, tisztában vagyok babák és kisgyermekek magatartásaival és szükségleteivel.

DE azt nekem senki ne magyarázza be, hogy mellettük nincs idő.

Kényelem az egész... Sok nőt észrevettem már hogy a terhessége alatt is úgy vislekedik mintha valami fenntebb való lény lenne azzal hogy ő terhes lett... utána meg megáll a világ és csak körülötte forog, mert képes volt megszülni egy gyermeket.

2016. márc. 16. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!