Szülés után miért 'slamposodik' el rengeteg anyuka?
Értem én, hogy nincs úgy idő a babára, de szerintem megoldható. Vagy csak nekem tűnik fel, hogy egykori csinos és fitt nők a szülés után vagy már akár a terhesség alatt leginkább a saját öreganyjára kezd hasonlítani?
Mielőtt le lennék hurrogva, nekem is van egy két éves kisfiam, de mindig igyekeztem kismamaként is - utána meg pláne - csinosan és igényesen megjelenni akárhol.
"Nem, az olyanok miatt akarnak lefogyni, mint te, akik bántják őket."
Kétlem. Itt a bizonyíték, h bizony a túlsúlyosak nagy része maga miatt akar fogyni és qurvára nem az a vélemyényük a saját testükről, h "húúú, de szexi meg de jól érzem magam így.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nincs idő a baba mellett? Na ne röhögtess már... az csak kifogás!
Voltam babysitter, tisztában vagyok babák és kisgyermekek magatartásaival és szükségleteivel.
DE azt nekem senki ne magyarázza be, hogy mellettük nincs idő.
Kényelem az egész... Sok nőt észrevettem már hogy a terhessége alatt is úgy vislekedik mintha valami fenntebb való lény lenne azzal hogy ő terhes lett... utána meg megáll a világ és csak körülötte forog, mert képes volt megszülni egy gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!