Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után miért 'slamposodik...

Szülés után miért 'slamposodik' el rengeteg anyuka?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy nincs úgy idő a babára, de szerintem megoldható. Vagy csak nekem tűnik fel, hogy egykori csinos és fitt nők a szülés után vagy már akár a terhesség alatt leginkább a saját öreganyjára kezd hasonlítani?

Mielőtt le lennék hurrogva, nekem is van egy két éves kisfiam, de mindig igyekeztem kismamaként is - utána meg pláne - csinosan és igényesen megjelenni akárhol.

#slampos anyuka
2012. dec. 21. 22:53
1 2 3 4 5
 1/50 A kérdező kommentje:
*nincs úgy idő a baba miatt, akart lenni :)
2012. dec. 21. 22:54
 2/50 anonim ***** válasza:
79%
sok ilyen van több ellenpéldát tudok mondani. de a lenőtt, zsíros haj és arc igénytelenséget sugároz.
2012. dec. 21. 23:00
 3/50 anonim ***** válasza:
90%
*de kimaradt.
 4/50 anonim ***** válasza:
100%

Változik a fontossági sorrend. Akinek annyira nagyon nem fontos a kinézete, annál ez sokkal inkább a háttérbe szorul, aki fontosabbnak érzi, az fordít időt rá.

Nekem ugyan még nincs gyerekem, de nem érzem annyira fontosnak a kinézetem. Emiatt bőven előfordul, hogy ha pl. határidő van a munkahelyemen és bejön mellé még valami, ami fontos, egyáltalán nem foglalkozom a külsőmmel, fürdök, ha van erőm, akkor hajat mosok, de egészen biztos, hogy ha akad egy szabad órám, akkor azt nem szemöldökszedéssel töltöm, hanem pl. annyival többet alszom, vagy leülök végre a zongora mellé játszani egy kicsit. Mert számomra ezek fontosabbak annál, minthogy utánam fordulnak-e az utcán. Anélkül elvagyok, alvás nélkül már nem :)

5/50 anonim ***** válasza:
98%
Nem vagyunk egyformák,mindenkinél más a fontossági sorrend.Időnként anyagi okai is vannak az elslampulásnak. Lehet fáradtság,kimerültség,de érdektelenség is.Szerintem fontosabb a kisugárzó belső harmónia,mint a csinos külső.
 6/50 anonim ***** válasza:
38%

"Időnként anyagi okai is vannak"

Azért nem minden pénz kérdése, a zsíros hajra 300Ft-ért lehet kapni egy liter sampont.

2012. dec. 21. 23:05
 7/50 anonim ***** válasza:
87%
Hát nem tom, lehet én a holdon élek, de az én környezetemben egyetlen egy slampos anyuka sincs, pedig van huszon- és negyvenéves anyuka ismerős is rengeteg a környékünkön. Amúgy meg engem nem zavarna, ha lenne pár slampos is köztük, mert az nekem miért is lenne zavaró?
2012. dec. 21. 23:05
 8/50 A kérdező kommentje:
Az én környezetemben pedig sok van... És itt most lehet hogy sokan arra gondolnak, hogy az illető meghízott terhesség alatt, de az csak egy dolog. Azt nem értem, hogy miért nem tud valaki farmert húzni melegítő helyett vagy egyáltalán hajat mosni.
2012. dec. 21. 23:17
 9/50 anonim ***** válasza:
89%
sokan gyerek nélkül is igénytelenek az a baj
2012. dec. 21. 23:27
 10/50 anonim ***** válasza:
98%
A melegítő, ha nincs kinyúlva, kibolyhosodva letaposva az alja, kihipózva, stb. akkor az miért is slampos? Főleg, ha még jól is áll valakinek. Vagy csak az a csinos, aki miniszoknyát hord neccharisnyával, tűsarkúval? Be is b@szna...
2012. dec. 21. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!