Szülés után miért 'slamposodik' el rengeteg anyuka?
Értem én, hogy nincs úgy idő a babára, de szerintem megoldható. Vagy csak nekem tűnik fel, hogy egykori csinos és fitt nők a szülés után vagy már akár a terhesség alatt leginkább a saját öreganyjára kezd hasonlítani?
Mielőtt le lennék hurrogva, nekem is van egy két éves kisfiam, de mindig igyekeztem kismamaként is - utána meg pláne - csinosan és igényesen megjelenni akárhol.
Változik a fontossági sorrend. Akinek annyira nagyon nem fontos a kinézete, annál ez sokkal inkább a háttérbe szorul, aki fontosabbnak érzi, az fordít időt rá.
Nekem ugyan még nincs gyerekem, de nem érzem annyira fontosnak a kinézetem. Emiatt bőven előfordul, hogy ha pl. határidő van a munkahelyemen és bejön mellé még valami, ami fontos, egyáltalán nem foglalkozom a külsőmmel, fürdök, ha van erőm, akkor hajat mosok, de egészen biztos, hogy ha akad egy szabad órám, akkor azt nem szemöldökszedéssel töltöm, hanem pl. annyival többet alszom, vagy leülök végre a zongora mellé játszani egy kicsit. Mert számomra ezek fontosabbak annál, minthogy utánam fordulnak-e az utcán. Anélkül elvagyok, alvás nélkül már nem :)
"Időnként anyagi okai is vannak"
Azért nem minden pénz kérdése, a zsíros hajra 300Ft-ért lehet kapni egy liter sampont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!