Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rengeteg energia a szülés előtt?

Rengeteg energia a szülés előtt?

Figyelt kérdés
38+5 vagyok. Tegnap délután óta rengeteg energia van bennem. A tenyerem, talpam tűz forró, pedig általában hideg szokott lenni. Érzik benne egy csomó energia. Nem a fészekrakó ösztön tettvágyáról beszélek, hanem forró lüktető energiáról. Remélem sikerült jól megfogalmaznom. Tapasztalt valaki hasonlót szülés előtt? Mennyivel előtte?
2012. okt. 3. 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:
ajaj... szülés előtt egy nappal az egész lakást kinyaltam, még ablakot is mostam!
2012. okt. 3. 07:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Én teljesen nyugis, kába voltam már kb a 36. héttől végig. Volt, hogy napi 18-20 órát aludtam, és lefekvésnél így is alig bírtam nyitva tartani a szemem.

Szerintem ez teljesen emberfüggő. :)

2012. okt. 3. 08:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első hozzászólóhoz csatlakozom! Kedden ablakot pucoltam, szerdán az egész lakást kitakarítottam, csütörtökön reggel megszültem!!!!
2012. okt. 3. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez a hormonális hatások miatt van, fészekrakó ösztönnek nevezik. Kitartás! Bárcsak már én is itt tartanék..:)

31hkm.

2012. okt. 3. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 38+3 vagyok, 2-3 hete túlteng bennem az energia...
2012. okt. 3. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!