38+3 naposan még teljesen zárt méhszájjal tényleg túl fogom hordani?
Nem.
Az első babát ugyan túlhordtam, 4 nappal, de még a szülés napján délben is teljesen zárt voltam, a doki már ki is írt indításra, mert meggyőződése volt, hogy nem fog kibújni, ehhez képest 10 óra múlva már a kezemben volt.
A lányommal 38+1-n voltunk vizsgálaton, teljesen zárt voltam, meg is nyugtatott a doki, hogy ő sem fog hamarabb jönni, ehhez képest 3 nap múlva megszületett:D A dokim (hozzá járok 12 éve, tehát már nagyon jól ismer) mondta, hogy amikor hívta a szülésznő, hogy szülök, fogalma sem volt, hogy ki jött szülni, és amikor meglátott, leesett az álla, mert mindenkire gondolt, csak rám nem:D
Így ettől túl is hordhatod, de megszülhetsz akár holnap is.
Várj türelemmel a kiírásig, addig nem baj ha bentmarad:) VAgy még idén szeretnéd megszülni? VAgy karácsonyra?
Első babánál reggel nyolckor még teljesen zárt voltam, délelőtt 10.40-korm megvolt a gyerek. (36+4-nél született)
Másodiknál meg 8-kor zárt voltam, húsz perc múlva bő négyujjnyival már nyomhattam. (39+0-n született)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!