Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kíváncsi lennék hogy teljesen...

Kíváncsi lennék hogy teljesen nyitott méhszájjal (egy ujjnyi) + málnalevéltea fogyasztásával kinek mikor indult be a szülés?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Szió!

Mondjuk a teljesen nyitott 1 ujjnyit nem értem,de én 36ik héttől ittam a teát,ehhez képest 41ik hét végn szültem-indított szülés volt-és 12 órát vajúdtam,azt hittem már sosem szülök meg.

A tea egyébként nem indítja be a szülést,hanem ha beindul,akkor tulajdonítanak neki olyan jelentőséget,h segíti a tágulást. De mivel én pont azért vajúdtam ennyit,mert nem tágultam,ezért azt a közhelyet kell használnom,h egyéntől függ,kire milyen hatással van a málnalevél tea.

Azért idd nyugodtan,mert ártani nem árthat,max nem éred el a kívánt hatást.

Könnyű szülést kívánok Neked!:-)

Üdv! 3 hetes baba anyukája.

2010. jún. 20. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
én az utolsó 2-3 hétben is 3 újjnyi voltam,a teljesen nyitott,szülésre kész méhszáj az 5 ujjnyi,úgy tudom...
2010. jún. 20. 22:28
 3/5 A kérdező kommentje:
20:37-es: Az egy ujjnyira teljesen nyitott méhszáj azt jelenti, hogy C2111 -et mértek a legutóbb. Amiből a 2-es a méhnyak, az utolsó három meg a külső, belső és középső méhszáj nyitottságának mértéke. Ha az utolsó három érték 1-es arra szokták azt mondani hogy teljesen nyitott.
2010. jún. 21. 06:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt mondják a málnalevél tea késlelteti a szülés indulását.

Első gyerekemmel ittam 41 hétre szültem, pedig akkor is nyitva voltam előtte már 2 héttel is.

Másodikkal a homeos bogyókat szedtem, 39. héten szültem.

Második babával 1 ujjnyi voltam a 28. héttől. Utána pihengettem a 36. hétig, aztán viszont semmit:) Szülés előtt 2 nappal 2 ujjnyira voltam nyitva. Mondjuk a doki akkor "jól megvizsgált", másnap elment a nyákdugó, utána szültem.:)

2010. jún. 21. 15:21
 5/5 A kérdező kommentje:

A mai naptól nem iszok málnalevélteát, mert én is utánanéztem és azt olvastam sok helyen, a málnalevéltea annyira ellazítja a méhizomzatot, hogy pont ezzel gátolja a méhösszehúzódásokat és ezért késhet a szülés.

Egyébként pedig úgy láttam, hogy 50-50 százalékban segít... ami százalék arra is utalhat hogy azon nők egyébként is könnyen - gyorsan szültek volna..

2010. jún. 21. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!