38 hetes vagyok és teljesen zárt a méhszájam. Lehet, hogy azért előbb is szülhetek mint a kiírt időpont? Volt akinél zárt méhszájjal hirtelen indult be?
Ok! :-)
Köszönöm!
Nem valószínű, hogy előbb szülnél. Sőt, az lehet baj , ha túl hamar kinyílsz. Szülés előtt 2 héttel kezdj el málnalevélteát inni. Az segít tágulni. Márciustól indul a szülésről, szoptatásról itt egy új levélsorozat: [link]
Sok sikert!
Amennyire én tudom lehetséges. Én 37 hétre szültem úgy, hogy semmi problémám nem volt a 9 (vagyis inkább 8 hónap alatt), a szülés előtt pár nappal néztek méhszájat, teljesen zárt volt.
A baba teljesen egészségesen született, inkubátorban egy percet sem töltött, maga a szülés is könnyű volt. Az orvos szerint vagy elöregedett a méhlepény, vagy lehet hogy nem tudtam volna megszülni a babát, ha nagyobbra nő,(nagyon vékonyak a csontjaim)és a természet elég bölcs ahhoz, hogy ilyenkor beinduljon a szülés.
Szóval minden lehetséges, a babák a 36-37. héttől már teljesen életképesek méhen kívül.
Akkor van remény, hogy nem kell a 42. hétig várni :-).
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!