Teljesen zárt méhszájjal,40+2 körül megindítják a szülést holnap. Mire számíthatok?
Szia!
Nekem a zselé nem csinált semmit:( Mondjuk az oxitocin sem:( Egy jóslófájás sem volt:( Császár lett a vége...én mondjuk nem bánom.
Jóslóid vannak?
nekem is totál zárt méhszájjal inditották a szülést oxitocin inekcióval reggel 7kor. nem volt elötte zselézés.
10felé voltak már fájások,de nem fájdalmasak egyáltalán.
aztán f11kor többször leesett a babám szivhangja. a dokim megvizsgált, még mindig totál zárt voltam, mentünk is a műtőbe. a babámra rá volt tekeredve a zsinór, azt mondta a dokim h sehogy sem tudtam volna megszülni rendesen...hát, akkor viszont még jó h igy alakult, nem ugy h tág vagyok nyomom ki de nem jön s ugy veszik észre h nem ok v mi v mittom én.
szóval ez az én történetem:)
remélem nálad minden ok lesz, sokaktól hallottam h inditásra szépen tágultak, s nem volt semmi baj. kivánom hogy igy legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!