41 hetes kismami vagyok, holnap meginditják nálam a szülést, mire számithatok?
A magzatviz tiszta, kicsit vagyok csak kitágulva, hetek óta vérnyomás csökkentőket kell szednem, azt mondta az orvosom, hogy holnap burkot repeszt aztán majd meglátjuk, lehet, hogy császár lesz a vége.
Voltatok ilyen helyzetben? "Pontosan" mi is fog történni, kicsit félek....
nekem volt burokrepesztéses indítás, mert belekakilt a magzatvízbe a babánk.
nem vészes, én meg sem éreztem. a doki felnyúlt a kezével, a másik kezében volt egy olló és kicsípte, kivágta a magzatburkot és elfolyt a víz. ezután kaptam egy infúziút hogy ne legyek éhes, szomjas, tehát egy általános infúziú és utána jött az oxitocin infúzió, ami meghozta a fájásokat és megszültem. Kezdődött az egész 10.-kor és meglett 3-kor délután. én 4 cm-re voltam kitágulva az elején.
ne félj, szép szülést.
4 hós kisfiú anyukája
Nekem mindkét szülésemet megindították, az elsőt 3 héttel korábban, mert nem volt jó a baba szívhangja. Sajnos akkor nem tágultam, ezért 2 nap után megcsászároztak. De ott a doki hozzáállásával sem voltam megelégedve, elég köcsög volt.
Most a másodiknál 3 napig voltak erős jóslófájásaim, de mindíg elmúltak, ezért indították meg, és azért mert 1 héttel túlhordtam. Szerencsére sikerült rendesen megszülnöm, az indítástól számítva 6 és fél óra múlva. Nagyban köszönhető a doktornőmnek!
Nekem úgy indították meg, hogy burkotrepesztettek, aztán beöntés, utána pedig fájáserősítő infúziót kaptam. A másodiknál reggel kaptam egy injekciót is, estére már nagyon fájt, és utána volt a burokrepesztés.
Velem így volt, remélem hamar meglesz a babád.
Könnyű, és gyors szülést kívánok neked.
nekem is meg kellet inditani a szulest nalam, mert a vernyomasom ment fel, es vizesedtem nagyona bokam a duplajara dagadt azt mondta a doki nekem is hogy ha felmegy szules kozbe a vernyomasom, azonnal csaszar lesz belole de hal istennek nem ment fel 18 ora vajudas utan megszuletett a lanyom, eloszor nekem nem burkot repesztet hanem tagito zselevel inditotta meg, de az nalam nem ert szinte semmit aztan jott delutan a burokrepesztes, es onnantol kezdve 4-5 perces fajasaim voltak aztan,egyre surubbek es fajdalmasabbak!mar mikor nagyon nem birtam tovabb kertem epiduralast, de azzal is szinte minden,fajdalmat ereztem!
remelem konnyu szulesed lesz es sok sikert!
te leszel holnap a legboldogabb az egesz vilagon mikor a gyermekedet a karjaidba tartod!:)
s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!