sokan írják, hogy már aznap rohangáltak, nem volt semmi problémájuk. Máshol meg (bár ezt inkább a a császár-ellenesek hangsúlyozzák) az van, hogy a császárosok szenvednek mint a ló, több hónappal később is.
Még nem várok babát, de ha egyszer oda kerül a sor, 90%, hogy császáros leszek, mert nyitott szívvel születtem, nem szabad erőlködnöm.
Lányom nem akart a medencémen keresztül jönni. Császár lett. Éjfélkor műtöttel reggel 6kor már talpon voltam. Ez volt szerda reggel. Nekem a csütörtök volt nehéz mert akkor sápadt voltam izzadtam és nagyon nem voltam jól. Nem hagytam el magam de a rokonok látták, hogy nem néztem ki jól. Aztán másnapra ezt az érzést mintha elvágták volna igaz fájt a seb de már ha beindultam akkor jó volt. Nekem igaziból addig volt kellemetlen amíg a varratott ki nem szedték utána már egyáltalán nem éreztem. Csak hirtelen mozgásra stb. Viszont majdnem fél évig én nagyobb súlyt nem bírtam cipelni mert akkor nagyon éreztem a hegemet így hagytam is a dolgot csak apránként többször fordultam meg.
2012. dec. 17. 10:51
12/13 anonim válasza:
Én egész a 9 hónap alatt szülni készültem,meg se fordult a fejembe hogy császár lesz.De amikor a magzatvíz elfojt,és kiderült hogy zöld,egyből mondták hogy császár lesz,mert a baba veszélyben van.Este 9-re meglett a lányom,(a magzatvíz este 6-kor kezdett szivárogni)majd másnap reggel keltem ki,egész jól ment minden,nem is gondoltam volna.
A vágást meg se éreztem csak a hasizmom fájt,de az természetes hisz huzodik vissza.De az sem vészes.
Én 7napot voltam bent,nah az volt szörnyű,sose voltam még kórházban.
3 hetes kiscsaj mamája
2012. dec. 17. 12:27
13/13 anonim válasza:
Az első felállás pokoli volt. Nem is tudom semmihez hasonlítani azt az érzést, pedig akkor csak ki kellett szállnom az ágyba és beülni egy fotelba, míg lecserélték az ágyneműm. Vasránap este 10-kor császároztak és kedd reggel könyörögtem nekik, hogy vegyék ki a katétert. Addig nem mozoghattam és mindig a nővéreket kellett hívnom, hogy rendezzék a babát, adják oda szoptatni, tegyék be a trolijába. Viszont mitán kivették a katétert, végre felálltam és elmentem zuhanyozni. Beletelt egy kis időbe, mire a 10 méterre levő zuhanyzóba elmentem, de isteni érzés volt zuhanyozni. A 4. napon megint rossz volt, mert olyan érzésem volt, mintha egy hatalmas követ cipelnék a hasamban. A legrosszabb viszont a vélmozgások (meg az utófájások) voltak. Azt hittem lekaparom a bőrt az arcomról. Mintha háború lett volna a hasamban, pukizni nem mertem.... 5. nap este hazamentünk és mivel a kórházban félülésben aludtam, így otthon sem tudtam vízszintbe feküdni, de a 2. otthon töltött estén már ezzel sem volt gond. A szoptatóspárnát sokáig használtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!