Ki mennyi idő alatt tudott rendesen járni, fel kelni és mennyi idő alatt épült fel császár metszés után?
Én is hasonlóan voltam mint az előttem szólók.Császár napján kötelező fekvés,következő nap áttoltak az osztályra.Kb 10 perc volt mire fel tudtam ülni az ágyban és megint 10 perc mire felálltam.Amikor jöttek látogatók és leültünk a társalgóban nem tudtam felállni a székről,férjem állított fel de majd belehaltam.Csak csoszpgtam,mint egy öreganyó.Nekem addig volt nagyon rossz míg bent voltak a kapcsok,amikor kivették onnantól már kiegyenesedve is tudtam menni.Kb 2 hónap volt mire helyrejöttem.Általában jól tűröm a fájdalmat és műtétek után is gyorsan felépültem eddig de ez rettenet volt.
Igaz itt is volt olyan akit áttoltak az osztályra és pár perc múlva úgy eltűnt,hogy a nővérek csak lestek,hogy akinek csak gátmetszése volt az nem tud olyan gyorsan menni,ez meg eltűnik :D
1.vagyok.
Ami kimaradt: iszonyatos pukigörcsök, csak úgy hasogatta a hasam alját. A görcsöket még csak-csak kibírtam, de voltak többen is az intenzíven, elég ciki volt. Amikor meg poént csináltunk belőle röhögni nem bírtam úgy fájt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!