Ki mennyi idő alatt tudott rendesen járni, fel kelni és mennyi idő alatt épült fel császár metszés után?
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 18:43
11/13 anonim válasza:
Az első császárnál (tervezett egyéb problémák miatt) 29 éves voltam. Fájt a műtét végénél, fájt műtét után, iszonyatos volt az első felkelés, utána hetekig görnyedten jártam, fogtam a hasam alját, a tüsszentés egy rémálom volt, egyszóval nagyon rossz volt.
a 2.-nál 35 éves voltam, a műtétet egyáltalán nem éreztem, 20 órájára az első felkelés teljesen kibírható volt, másnap max lassan mozogtam, de csak óvatosságból, 8 nap múlva elmentem a nagy ovis farsangjára.
Ég és föld volt a kettő.
12/13 anonim válasza:
3 császárom volt már.Mindegyik egyre elviselhetőbb volt,pedig azt mondták,minél többször vágnak,annál nehezebben épül fel az ember,és fájdalmasabb lesz.Ez nem így volt.Legalábbis nálam.Az első és 2. császárnál 6 órát kellett várnom,utána kellett felülnöm,és kitotyogni tusolni.Mit ne mondjak,nagyon fájt,és szédültem...de,most a 3.-nál 12 órát kellett feküdni.Ez maga volt a pokol! Már nem éreztem a hátam,fájt a derekam,bele voltam betegedve,hogy nem kelhettem fel.Sokkal jobb amikor hamar kényszerítik felülni,felkelni,mászkálni az ember.Sok ez a 12 óra.Fájni nem fájt annyira a sebem,és a szédülést is kihagytam,de akkor is nagyon vártam már a felkelést. 4. napra engedtek haza. a 10. napomon már szülői értekezletre mentem. :)
13/13 anonim válasza:
Engem csütörtök este 19-kor császároztak. Másnap reggel kb. fél 6-kor keltettek (volna, ha tudtam volna aludni), hogy menjek zuhanyozni (nővér segített), hát elég gáz volt felkelni. Aztán szépen átmenni a másik kórterembe. Menni elég jól tudtam rögtön, csak felkelni meg lefeküdni! Hétfőn engedtek ki, szerdán bkv-val mentem vissza varratszedésre, kb péntek-szombattól már a felülés is egész jól ment. Szóval mondjuk kb. egy-másfél hét alatt felépültem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyjából én voltam a legjobban a kórtermünkben, tehát a többieknek nehezebben ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!