Összesen mennyibe kerül egy szülés? Magándokinál ill. ügyeletesnél?
Minden vizsgálatot egybevéve, a szüléssel, 6hetes kontrollal, mindennel együtt... Párom nemrég kérdezte, mikor szeretnék babát, és hát ez is megfordult a fejemben, hogy erre a részére mennyit kell "gyűjteni"...
nektek mennyibe került cakkom pakk a várandósság+szülés?
Én baranyai vagyok, de minden válasz érdekel
Sztk-s rendelésre jártam, ügyeletsenél szültem. A szülésznőnek adtunk első alkalommal egy tízest, mert szuper jó fej volt, másodjára már őt megfogadtam, akkor kb 15 ezer Ft értékű ezt-azt kapott. Szóval nekem ennyibe került.
Ja, ha hozzáveszem a homeós bogyókat, szülés utánra betétet, ilyeneket, akkor még pár ezer Ft. De nem kell rá külön gyűjteni, ha nem akarsz fogadott orvost.
A várandósság is kerülhet sokba, vagy alig valamibe. Attól függ, beleférsz-e a régi ruháidba, mennyire akarsz bevásárolni kismama-cuccokat, kell-e plusz vitamint, vasat szedned, akarsz-e babamozit, kérsz-e extra vizsgálatokat, hány kismamás könyvet vásárolsz be. Úgyhogy itt is pár ezertől a százezres nagyságrendig lehet költekezni.
Pécs vagyok, 6 hónapja szültem. Komlón nem tudsz szülni, nincs már szülészet, csak Pécsen.
Magándokim(osztvez főorvos) havi 8ezer
Császár: 100 ezer (nem kérte, mi adtuk, maximálisan figyelt ránk és nem hagyott szenvedni)
Szülésznő: 30 ezer
6 hetes kontroll: 8 ezer
Vitaminok, gyógyszerek: havi 3-5 ezer
Kismama torna: 1000/alkalom
Integrált teszt: 25 ezer
4D ultrahang: 10-22 ezer között
Őssejt: 250 ezer
Persze olcsóbban is meg lehet úszni, de nekem nem volt problémamentes a terhességem.
2 ember az neked sok?Gratulálok hozzá!
Azt tényleg könnyű mondani hogy menjen az ember rendes orvoshoz.Bárcsak én is ilyen álomvilágban élhetnék,komolyan mondom irigyellek benneteket,lehet elkezdek már drogozni és akkor eljutok arra a szintre ahol ti vagytok
104 ezer a magánrendelés, szülés 30ezer a dokinak, 30ezer a szülésznőnek.
Kombinált tesztet csináltattam, 12ezer volt.
Szeged
Én egyedül vállaltam a gyerekem. Így szinte biztos volt hogy nincs több száz ezrem fogadott orvosra. :/
Ám anyukám nőgyógyászával beszéltem azt mondta ha nekem úgy meg teszi ő el vállal és nem kell magán rendelésre járnom. Hanem menjek mindig akkor az sztk-ba mikor ő rendel.
mindig tök rendes volt, figyelmes.
Éjjel indult be a szülés, hívták, egy órán belül már ott is volt. Míg bent voltam a kórházba többször is jött, kérdezte hogy vagyok. Sőt még azt is mondta menjünk el együtt nézzük meg a babát mikor nem volt bent nálam a kicsi! :)
A szülés után adtam neki 35 ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!