Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Összesen mennyibe kerül egy...

Összesen mennyibe kerül egy szülés? Magándokinál ill. ügyeletesnél?

Figyelt kérdés

Minden vizsgálatot egybevéve, a szüléssel, 6hetes kontrollal, mindennel együtt... Párom nemrég kérdezte, mikor szeretnék babát, és hát ez is megfordult a fejemben, hogy erre a részére mennyit kell "gyűjteni"...

nektek mennyibe került cakkom pakk a várandósság+szülés?

Én baranyai vagyok, de minden válasz érdekel

2012. dec. 16. 16:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Sztk-s rendelésre jártam, ügyeletsenél szültem. A szülésznőnek adtunk első alkalommal egy tízest, mert szuper jó fej volt, másodjára már őt megfogadtam, akkor kb 15 ezer Ft értékű ezt-azt kapott. Szóval nekem ennyibe került.

Ja, ha hozzáveszem a homeós bogyókat, szülés utánra betétet, ilyeneket, akkor még pár ezer Ft. De nem kell rá külön gyűjteni, ha nem akarsz fogadott orvost.

A várandósság is kerülhet sokba, vagy alig valamibe. Attól függ, beleférsz-e a régi ruháidba, mennyire akarsz bevásárolni kismama-cuccokat, kell-e plusz vitamint, vasat szedned, akarsz-e babamozit, kérsz-e extra vizsgálatokat, hány kismamás könyvet vásárolsz be. Úgyhogy itt is pár ezertől a százezres nagyságrendig lehet költekezni.

2012. dec. 16. 23:35
 22/28 anonim ***** válasza:
67%

Pécs vagyok, 6 hónapja szültem. Komlón nem tudsz szülni, nincs már szülészet, csak Pécsen.

Magándokim(osztvez főorvos) havi 8ezer

Császár: 100 ezer (nem kérte, mi adtuk, maximálisan figyelt ránk és nem hagyott szenvedni)

Szülésznő: 30 ezer

6 hetes kontroll: 8 ezer

Vitaminok, gyógyszerek: havi 3-5 ezer

Kismama torna: 1000/alkalom

Integrált teszt: 25 ezer

4D ultrahang: 10-22 ezer között

Őssejt: 250 ezer

Persze olcsóbban is meg lehet úszni, de nekem nem volt problémamentes a terhességem.

2012. dec. 17. 10:50
 23/28 anonim ***** válasza:
150 ezerbe került mindennel együtt magán orvosnál.
2012. dec. 17. 14:32
 24/28 anonim ***** válasza:
51%
22-es vagyok, nem tudom miért kell lepontozni, azért, mert megtehetem....bocs, de megdolgoztam érte, nem anyuci+apuci dotál....és számlát kaphattam volna a dokimtól, de nem kértem és a többi ment egészségpénztárról.....mert már jó előre elkezdtünk ODA gyűjteni.....pontosan erre az esetre. Jaaa, hogy előre látó voltam...Bocccs. Abszolút jó döntés volt minden. Fájdalommentes, szuper élmény maradt számomra minden (veszélyeztetett terhesként ugye bármit megad az ember csak ne essen baja a babának). 6 hónapos babás pécsi anyuka
2012. dec. 17. 15:10
 25/28 anonim ***** válasza:
66%
Még annyi az előzőhöz, hogy a 100ban benne volt az 1 ágyas alapítványi szoba is :)
2012. dec. 17. 15:11
 26/28 anonim válasza:

2 ember az neked sok?Gratulálok hozzá!

Azt tényleg könnyű mondani hogy menjen az ember rendes orvoshoz.Bárcsak én is ilyen álomvilágban élhetnék,komolyan mondom irigyellek benneteket,lehet elkezdek már drogozni és akkor eljutok arra a szintre ahol ti vagytok

2012. dec. 17. 16:24
 27/28 anonim ***** válasza:

104 ezer a magánrendelés, szülés 30ezer a dokinak, 30ezer a szülésznőnek.

Kombinált tesztet csináltattam, 12ezer volt.

Szeged

2012. dec. 17. 19:01
 28/28 anonim ***** válasza:

Én egyedül vállaltam a gyerekem. Így szinte biztos volt hogy nincs több száz ezrem fogadott orvosra. :/

Ám anyukám nőgyógyászával beszéltem azt mondta ha nekem úgy meg teszi ő el vállal és nem kell magán rendelésre járnom. Hanem menjek mindig akkor az sztk-ba mikor ő rendel.

mindig tök rendes volt, figyelmes.

Éjjel indult be a szülés, hívták, egy órán belül már ott is volt. Míg bent voltam a kórházba többször is jött, kérdezte hogy vagyok. Sőt még azt is mondta menjünk el együtt nézzük meg a babát mikor nem volt bent nálam a kicsi! :)

A szülés után adtam neki 35 ezer ft.

2013. febr. 28. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!