Magándokinál mennyibe kerül egy szülés? Konkrétan Debrecenben, Sápy Tamásnál?
Figyelt kérdés
De örülnék ha többen leírnátok kinek mennyibe volt. Hallottam már sok mindent nem tudom mi az igaz.2008. aug. 5. 20:52
1/3 anonim válasza:
Szia! én Vácon szültem és a dokim, azt mondta, hogy nem kér semmit, illetve nem mondott konkrét összeget, mert ha adok, ha nem akkor is ugyanolyan "betege "leszek. Ő nem lát a páciensek pénztárcájába.Ezért mi 50 ezret adtunk a dokinak, és 30 ezret a szülésznőnek. (Általában vácon 60 és 100 000 között van a szülés.)
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem a dokim megmondta az elején, hogy viszgálat 5000, szülés a tízszerese. Nálunk a szülésznőnek 10-15 ezret adnak. Én nem bántam meg a fogadott dokit. Sőt!
3/3 anonim válasza:
Én Sápy doktornál szültem Debrecenben. A magánrendelőjében 6000 Ft volt egy-egy vizsgálat, de a szülés áráról nem beszéltünk.
Értékelve az odafigyelését és azt, hogy mindenben számíthattam rá, 100.000 Ft-ot adtunk.
Ui.: Sokszor hallok olyan megjegyzéseket, hogy a szülészek milyen pénzéhesek, pénzt kérnek a szülésért. Na most gondoljátok már el, hogy ezek az emberek mindig készen állnak(pl.szülés bármikor, mondjuk éjszaka közepén), így a magánéletük nem lehet egy álom. Én nem csinálnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!