Összesen mennyibe kerül egy szülés? Magándokinál ill. ügyeletesnél?
Minden vizsgálatot egybevéve, a szüléssel, 6hetes kontrollal, mindennel együtt... Párom nemrég kérdezte, mikor szeretnék babát, és hát ez is megfordult a fejemben, hogy erre a részére mennyit kell "gyűjteni"...
nektek mennyibe került cakkom pakk a várandósság+szülés?
Én baranyai vagyok, de minden válasz érdekel
Ha mindig ügyeleteshez mész, akkor semennyibe. Nem kötelező fizetni az orvosnak.
Ha magándokihoz jársz, akkor 8-15 ezer egy alkalom, mondjuk számolj 4 kötelező UH-val. A szülésért meg az egyszeri alkalom tízszeresét "szokás" fizetni. De általában a doki nem mond konkrét árat, szóval annyit adsz, amennyit akarsz.
"Nem kötelező fizetni az orvosnak"
Nem hát...csak akkor nem biztos hogy egészséges lesz a baba...
A baba egészsége azért nem attól függ, hogy fizetsz-e az orvosnak. Ha azon múlna, akkor a gyerekek fele legalább betegen születne.
Amúgy meg arra, hogy lesz-e komplikáció a szülésnél, nincs garancia, és akkor aztán szinte mindegy, hogy fizetsz, vagy nem.
Ügyeletes dokinál szültem tudta hogy nem fogok fizetni,
Nagyon kedves volt végig. Egészséges a babám.
És a 3 nap alatt 4-5X rám nézett, volt szoba társam akinek fogadott volt a dokija azt rá se nézett. A szülésznő pedig egyszer nézett rá, akkor is pont úgy tünt mint aki csak a pénzéért jön. És el is ment.
16 évesen anyuka. :S
Amúgy most fel dobtad a napom hogy te nem tudtad azt hittem itt mindenki csak lenézni tud mert PROBÁLOK segíteni. :)
Én Hódmezővásárhelyen jártam magán orvoshoz és ott is szültem.4000.- ft volt egy vizsgálat és ahányszor "kellett" én mentem is.Feleslegesen soha nem hívott csak azért,hogy lehúzzon anyagilag.Én a szülésért 30e ft-ot adtam,de azt sem akarta elfogadni; rendesen tuszkolni kellett a zsebébe.Szülésznőm nem volt,ügyeletesnél szültem és egy fillért nem kapott,de maximálisan kitett magáért-meg voltunk elégedve vele.
Összesen nem tudom mennyi volt,meg ugye erre jöttek még a gyógyszerek,vitaminok,stb.Szerintem 100e ft-ból bőven meg volt a terhesség és a szülés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!