Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gáz-e, hs nem a magándokinál...

Kazsemestor kérdése:

Gáz-e, hs nem a magándokinál szülünk?

Figyelt kérdés

Feleségem 8 hónapos,január közepére jön az utód.

Magán orvoshoz járunk vizsgálatokra,80000-et kér 1 szülésért,de a karácsony,meg a sok babaholmi miatt nem marad arra pénzünk.Gáz-e,ha a szülésnél nem szólok neki,hanem az épp aktuális ügyeletes dokinál szülünk.

Gondolom,neki is adnom kellene azért valamennyit.És a nővérkéknek?Vagy hogy megy ez?

2012. dec. 15. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Ha ügyeletesnél szül, nem kell senkinek semmi.
2012. dec. 15. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ügyeletesnek és a nővéreknek nem KELL adni.

Szerintem, ha van magánorvos, akkor úgy tisztességes, ha nyíltan megmondjátok neki, hogy köszönitek szépen a terhesgondozást, de a szülés díját most nem tudjátok vállalni. Valószínűleg természetesnek tartaná, hogy nála szül egyébként. Főleg akkor lenne kellemetlen, ha abban a kórházban fog szülni, ahol az adott orvos dolgozik.

2012. dec. 15. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:

ha nem kéred meg, nem megy be, akkor az ügyeletes lát el, az a dolga. Lehet, pont olyan jól, mintha megfogadtad volna. Egyébként a fogadott doki sem fogja végig az asszony kezét, a szülésznő lesz ott.

Ha hálás vagy a jó bánásmódért a dokinak, aki ügylet, akkor pia, max. 20ezer, szülésznőnek 10, nővéreknek ajándékkosár a maximum. Ha semmit sem adsz, akkor sem fognak utálni, mert nem mindenkinek telik rá.

2012. dec. 15. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
kerek perec meg kell mondani a dokinak, hogy nagyon örültetek, hogy ő "vigyázott" a feleségedre és a babára, de sajnos nincs annyi pénzetek, hogy felfogadjátok. Legyetek vele őszinték, mert valószínű azzal van a doki is, hogy őt kéritek fel, ez valahogy adott. Boldog babavárást! :-)
2012. dec. 15. 18:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönjük mindenkinek a válaszokat és a jókívánságokat.

A doki egyébként a makói klinikán dolgozik,a magánrendelője Szegeden van és mi egyébként is Szegeden szülünk.

Igen,az őszinteség fontos,akkor utolsó vizsgálatnál beszélünk vele erről,biztos megértő lesz.

35. héten vagyunk és "még" faros a baba,majd meglátjuk,hogy lesz...

2012. dec. 15. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:
én ügyeletesnél szültem a lányom ,semmi gond nem volt kedves normális volt.
2012. dec. 15. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is magánba jártam, (10ezer/uh), a 7. hónapban pedig megkérdezte h mik a tervek... ( a szülést 100 ezerért vállalja)Mondtam h nagyon szeretnék nála szülni, de sajnos nem engedhetjük meg magunknak. A maradék 2 hónapban nagyon kedves volt végig, sőt még a kórházban is bejött hozzám többször. Szóval nem gáz :)
2012. dec. 16. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!