Szerintetek szülünk vagy nem szülünk?
reggel fél 8 óta folyamatosan vannak erős fájásaim, de nem rendszeresek, semmi étvágyam nincs és nem tudom hogy ezek ilyen erős jóslók vagy már rendes szülési fájások. Csütörtökön már voltunk bent a kórházban, mondván hogy itt az idő, de hazaküldtek, mert hogy csak jóslók. Ezek még rosszabbak mint akkor. Tapasztalatok?
40 heteske
ha folyamatosan vagy legalább 5 perc különbséggel érzed a fájásokat mintha menszi szerű volna
akkor indulhattok nehogy lekéss :)
én is arra ébredtem hogy folyamatos menszi szerű görcseim voltak bár nekem folydogált a nyákdugóm ebből tudtam hogy indulhatok na meg már a 40 + 5 napon voltam
ez volt hajnal 3 : 45 és 9 : 50 re meglett a kislányom
első baba
már most 15 hónapos
úgyhogy pakolássz :)
Ha erősödik és nem múlik kádfürdőre sem, akkor bizony ez már szülés lesz!
Nekem sem voltak percre pontos fájásaim egyáltalán.
5-7-8 percesek voltak, majd a kórházban burkot repesztettek (15 óra ilyen vajúdás után, mert akkora tágultam végre 2-3 cm-re, ami már igazán nagyon fájt ezekből az kb. 5 óra volt a burokrepesztésig, onnan már 3 óra múlva a kezemben volt a kisfiam!), akkor már 1-2-3-5 percesek lettek a fájások.
Sosem tudtam kiszámítani mikor jön a következő.
Minden jót, szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!