Mivel azt sem tudtam,hogy ilyen létezik,ezért örültem a babámnak,és volt épp elég dolgom.
2012. dec. 16. 11:53
2/17 anonim válasza:
Eddig sehogy, várom a tippeket. :(
2012. dec. 16. 11:55
3/17 anonim válasza:
barátok, család, sokat járni társaságba, hasonló korú gyerekes családokkal ismerkedés, összejárás, beszélgetés.
A legrosszabb otthon ülni a négy fal között. :)
2012. dec. 16. 12:03
4/17 anonim válasza:
3. vagyok. keress magadnak hobbit, hasznos elfoglaltságot ami nagyon érdekel. pl nyelvtanulás...
2012. dec. 16. 12:15
5/17 anonim válasza:
sehogy :(
2012. dec. 16. 12:28
6/17 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos volt a társaság, de nem így győztem le, hanem elfogadtam, hogy most ez a feladatom és a legfontosabb az életemben. A kisfiam csak rám számíthat, ez az ő ideje, úgyhogy nem szabad elrontani. Már sokkal jobb, kezdem élvezni, hogy itthon lehetünk!
2012. dec. 16. 12:32
7/17 A kérdező kommentje:
Szóval akkor vannak itt olyanok,akik hasonló cipőben járnak...nem tudom,hogy ez depresszió-e valójában.Két és fél hete született a kislányom,nagyon szeretem,de úgy érzem nem alakult ki mély kapcsolat közöttünk,kicsit idegennek érzem,emiatt bűntudatom van,nagyon vágytam rá, de kicsit nehéz feldolgoznom,hogy Ő tőlem függ és én tartozom felelősséggel érte.Kimerült vagyok, sokszor szomorú,gyomorgörcsöm van,ha belegondolok milyen nagy rajtam a felelősség.Félek,hogy nem tudom megfelelően gondját viselni, vagy nem tudom eléggé szeretni.Ti miket éreztek/éreztetek?
2012. dec. 16. 13:01
8/17 anonim válasza:
Sajnos ez egy létező probléma. Hallottam olyat is, hogy az anyuka nem nyúlt a babájához, mert egyszerűen nem tudott mit kezdeni a helyzettel:( Szerintem ezen már csak szakember tud segíteni, a barátok, család nem !
Kívánom Neked, hogy mielőbb gyógyulj meg !
2012. dec. 16. 13:54
9/17 anonim válasza:
Nem,nem vagy beteg.Csak borzalmasan meg akarsz felelni.
Hidd el,hogy mindent jól csinálsz.És ez iszonyú fárasztó az első hónapokban.Mert mire megszoptatsz,utána lehet fejni,meg mosni,meg takarítani,meg főzni.Alvásra kevés idő marad.Beszélj a kicsihez minél többet.És ahogy nő,Te is egyre jobban be fogod tudni osztani az idődet,rájösz,hogy akkor kell pihenni,ha Ő is alszik.
Ki fog ez alakulni,Csak nyugi és bátran.Mindenki így kezdi.Ez nem depresszió.
2012. dec. 16. 18:11
10/17 anonim válasza:
Szerezz társaságot, akivel tudsz ilyesmikről is beszélni.Ha ott van egy jó barátnő aki segíteni is tud.....egy kincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!