Szulnetek csak azert kulfoldon, hogy a ferjetek mellettetek lehessen?
Nem tudom eldonteni hogy legyen:
Hazamenjek Magyarorszagra szulni? Akkor a ferjem nem lehet mellettem szulesnel, nem lehet a ferjem csaladi neve a gyereke, es csak a 4-5ho kornyeken tudnek visszarepulni....
Vagy itt szulok Azsiaban, ahol nem olyan jok a korhazi ellatasok, de a ferjem mellettem van, viszont haza csak nehezen vihetnem meg latogatoba is gyerek anyakonyvezese nelkul. Nincs itt Nagykovetseg anyakonyvezni.
Ti mit tennetek?
koszonom a valaszokat.
en is ugy tudom hogy 3-4 honapos korban lehet csak vinni, oltasok utan.
Az a baj hogy a hazassagunk nincs anyakonyvezve, es igy az en vezeteknevemet kapja, ha otthon szulok. A hazassagot csak Indiaban lehetne anyakonyvezni, de odautazni sem egyszeru, meg nekem is vizum kell..
Azert tettem fel a kerdest, mert OK szulok en itt, de ha ferjemmel valami lesz, vagy megunom itt akkor hogy megyek haza???:( nincs itt senkim.
Talan jobb lesz otthon.
elfelejtettem irni hogy 14 hetes multam igy mar csak kb 2 max 3 honapom van eldonteni , utanna mar repulni se engednek szerintem!
A magyar szuletesi anyakonyvi kivonaton rajta van a gyerek apjanak a neve? kerdezik? Mert ha igen akkor itt megkapja a tartozkodasi engedelyt a gyerek.
igen, ezen en is csodalkoztam, hogy amikor mar osszehazasodtunk(itt) utanna elutasitottak az 1 het nyaralasra kerelmezett turistavizumat azzal az indokkal, hogy majd biztos nem jon ide vissza es illegalisan Mo-n marad.
Amikor meglattam el se hittem.
Kedves utolso, neked sem lehetett egyszeru a helyzet.
Koszonom segitseged , nem is gondoltam volna hogy az apa nevet nem irjak ra anyakonyvezes nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!