Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szulnetek csak azert kulfoldon...

Szulnetek csak azert kulfoldon, hogy a ferjetek mellettetek lehessen?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldonteni hogy legyen:

Hazamenjek Magyarorszagra szulni? Akkor a ferjem nem lehet mellettem szulesnel, nem lehet a ferjem csaladi neve a gyereke, es csak a 4-5ho kornyeken tudnek visszarepulni....

Vagy itt szulok Azsiaban, ahol nem olyan jok a korhazi ellatasok, de a ferjem mellettem van, viszont haza csak nehezen vihetnem meg latogatoba is gyerek anyakonyvezese nelkul. Nincs itt Nagykovetseg anyakonyvezni.

Ti mit tennetek?

2012. dec. 12. 17:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Minden rendben lessz Sri Lankan is van magankorhaz vagy egy angol szuleszno aki elvallal. Szulj ott ne legyel a ferjed nelkul nincs annal szornyubb egyedul szulni es kisbabaval lenni es kihagynad ot a sajat gyereke szuletesebol?
2012. dec. 13. 11:37
 12/26 anonim ***** válasza:
van ott is maganklinika nem?
2012. dec. 13. 11:37
 13/26 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom ebben az esetben a férjed mellett van a helyed. Próbáljatok max a szülőknek összedobni egy repjegyre valót. Így legalább veled is ott tudnak lenni, és szülés után tudnak segítséget adni. Őket turista vízummal beengedik. Furcsa egy helyzet!
2012. dec. 13. 12:17
 14/26 A kérdező kommentje:

legtobb korhaz magan. Ezert egeszsegbiztositast sem kell fizetni. Neztem mar a fovarosban vannak jo korhazak, ahol altalaban a kulfoldiek szulnek.

A gyerek jovojet tekintve mindenkepp Europai lett volna elonyos, de a ferjem nem szeretnem itthagyni, meg az elso felev a legfontosabb szerintem.

2012. dec. 13. 12:19
 15/26 anonim ***** válasza:
63%

A gyerek szempontjabol teljessen minegy hiszen az edesanyja magyar igy ha kell kerheted neki a magyar allampolgasagot A M nagykovetseg ott tud ebben segiteni.

Sok sikert a szuleshez csak jobb lehet mint egy lepukkadt magyar korhazban ahol ha nem kened meg a dokit, novert szulesznot akkor ugy bannak veled mint egy kutyaval. Ott legalabb fizetsz es tudod mit kapsz

2012. dec. 13. 12:22
 16/26 anonim ***** válasza:
Én a helyedben otthon szülnék. Nekünk még úgy is macerás volt az anyakönyvezés, hogy Angliában szültem. Szülj Mo-n, intézd el a gyermek útlevelét, vízumát Sri Lankába. Onnan sokkal nehezebben menne az ügyintézés.
2012. dec. 14. 00:14
 17/26 anonim ***** válasza:
en is kulfoldon szultem... nem kapott automatikus itteni allampolgarsagot majd csak 5 ev mulva. 1 eve vagyunk kint es a gyereket meg mindig nemtudtam hazavinni mert maceras. nagyon. raadasul mindent csak szemelyesen es 5 oras ut fel es vissza is 5 a nagykovetseg. ha tudsz, menj haza!
2012. dec. 14. 03:06
 18/26 anonim ***** válasza:
írtam neked tegnap párszor. utánaolvastam, igaz csak felületesen, de gyere haza, ha teheted. ha kint szülsz kérvényezheted a magyar állampolgárságot itthon, de azzal egyidejűleg a házzaságotokat is érvényesíteni kell. durván macerás. így meg itthon el tudsz intézni mindent, gondolom pár hét alatt megvan, addig lesz segítséged is, aztán visszamehetsz a babával. miért kell fél évig akkor itthon maradnod? van arra is vmi szabály?
2012. dec. 14. 08:04
 19/26 anonim ***** válasza:
Kedves utolso! nem okoskodni akarok, de lehet h oltas nelkul sem viheted el nem? mert velem kozoltek h a 3 havi oltas elott sehova sem mehetunk... mondjuk nem is birtunk vna a rohadt (bocsanat) papirok nelkul... Mar 1 eve nem jutunk haza! Kedves kerdezo! en ujra javasolni tudom h itthon szulj, bar biztosan nem lesz konnyu lelkileg!
2012. dec. 14. 08:17
 20/26 anonim ***** válasza:
utolso vagyok! tehat h oltas nelkul sem viheti ki a kerdezo nem? az pedig 3-4 honap, bar a papirok sem olyan gyorsak ...
2012. dec. 14. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!