Szulnetek csak azert kulfoldon, hogy a ferjetek mellettetek
lehessen?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldonteni hogy legyen:
Hazamenjek Magyarorszagra szulni? Akkor a ferjem nem lehet mellettem szulesnel, nem lehet a ferjem csaladi neve a gyereke, es csak a 4-5ho kornyeken tudnek visszarepulni....
Vagy itt szulok Azsiaban, ahol nem olyan jok a korhazi ellatasok, de a ferjem mellettem van, viszont haza csak nehezen vihetnem meg latogatoba is gyerek anyakonyvezese nelkul. Nincs itt Nagykovetseg anyakonyvezni.
Minden rendben lessz Sri Lankan is van magankorhaz vagy egy angol szuleszno aki elvallal. Szulj ott ne legyel a ferjed nelkul nincs annal szornyubb egyedul szulni es kisbabaval lenni es kihagynad ot a sajat gyereke szuletesebol?
2012. dec. 13. 11:37
12/26 anonim válasza:
van ott is maganklinika nem?
2012. dec. 13. 11:37
13/26 anonim válasza:
Úgy gondolom ebben az esetben a férjed mellett van a helyed. Próbáljatok max a szülőknek összedobni egy repjegyre valót. Így legalább veled is ott tudnak lenni, és szülés után tudnak segítséget adni. Őket turista vízummal beengedik. Furcsa egy helyzet!
2012. dec. 13. 12:17
14/26 A kérdező kommentje:
legtobb korhaz magan. Ezert egeszsegbiztositast sem kell fizetni. Neztem mar a fovarosban vannak jo korhazak, ahol altalaban a kulfoldiek szulnek.
A gyerek jovojet tekintve mindenkepp Europai lett volna elonyos, de a ferjem nem szeretnem itthagyni, meg az elso felev a legfontosabb szerintem.
2012. dec. 13. 12:19
15/26 anonim válasza:
A gyerek szempontjabol teljessen minegy hiszen az edesanyja magyar igy ha kell kerheted neki a magyar allampolgasagot A M nagykovetseg ott tud ebben segiteni.
Sok sikert a szuleshez csak jobb lehet mint egy lepukkadt magyar korhazban ahol ha nem kened meg a dokit, novert szulesznot akkor ugy bannak veled mint egy kutyaval. Ott legalabb fizetsz es tudod mit kapsz
2012. dec. 13. 12:22
16/26 anonim válasza:
Én a helyedben otthon szülnék. Nekünk még úgy is macerás volt az anyakönyvezés, hogy Angliában szültem. Szülj Mo-n, intézd el a gyermek útlevelét, vízumát Sri Lankába. Onnan sokkal nehezebben menne az ügyintézés.
2012. dec. 14. 00:14
17/26 anonim válasza:
en is kulfoldon szultem... nem kapott automatikus itteni allampolgarsagot majd csak 5 ev mulva. 1 eve vagyunk kint es a gyereket meg mindig nemtudtam hazavinni mert maceras. nagyon. raadasul mindent csak szemelyesen es 5 oras ut fel es vissza is 5 a nagykovetseg. ha tudsz, menj haza!
2012. dec. 14. 03:06
18/26 anonim válasza:
írtam neked tegnap párszor. utánaolvastam, igaz csak felületesen, de gyere haza, ha teheted. ha kint szülsz kérvényezheted a magyar állampolgárságot itthon, de azzal egyidejűleg a házzaságotokat is érvényesíteni kell. durván macerás. így meg itthon el tudsz intézni mindent, gondolom pár hét alatt megvan, addig lesz segítséged is, aztán visszamehetsz a babával. miért kell fél évig akkor itthon maradnod? van arra is vmi szabály?
2012. dec. 14. 08:04
19/26 anonim válasza:
Kedves utolso! nem okoskodni akarok, de lehet h oltas nelkul sem viheted el nem? mert velem kozoltek h a 3 havi oltas elott sehova sem mehetunk... mondjuk nem is birtunk vna a rohadt (bocsanat) papirok nelkul... Mar 1 eve nem jutunk haza! Kedves kerdezo! en ujra javasolni tudom h itthon szulj, bar biztosan nem lesz konnyu lelkileg!
2012. dec. 14. 08:17
20/26 anonim válasza:
utolso vagyok! tehat h oltas nelkul sem viheti ki a kerdezo nem? az pedig 3-4 honap, bar a papirok sem olyan gyorsak ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!