Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most akkor melyik is a fájdalm...

Most akkor melyik is a fájdalmasabb?

Figyelt kérdés
Maga a szülés, vagyis amikor a baba elindul a szülőcsatornán, és kibújik, vagy a vajúdás? Melyik mennyi ideig tart kb?
2012. dec. 10. 21:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A kitolás nekem semmi sem volt a vajúdáshoz képest, de mégis az volt a legfájdalmasabb mikor már jöttek a tolófájások, és vissza kellett tartani, mert még nem voltam eléggé kitágulva. Az kemény volt.
2012. dec. 11. 15:16
 12/14 anonim ***** válasza:

6. vagyok, akinek a második vajúdása ilyen sokáig tartott. Semmi gond nem volt, én nem is bántam, hogy 1,5 napunk volt "felkészülni". Szabályos, egye erősödő, egyre sűrűsödő fájások voltak, abszolút elviselhető. A második este álltak be 5-percesekre, és akkor tudtam hogy ezt már komolyan kell venni, na onnan már csak azon drukkoltam, hogy kibírjuk reggelig, ne kelljen a fiamat éjjel ébreszteni meg autóztatni...

Persze ha valaki egy napig küzd kétpercesekkel, na az pocsék lehet. :(

2012. dec. 13. 21:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szóval a szülés mindenkinél teljesen más ér kiszámíthatatlan! Ez jött le az eddigi tapasztalatokból, amit olvastam. Valakinél borzalmas, valakinek szép emlék, és bármikor újra végigcsinálná, van, akinek a kitolás mindössze pár perc, és nem is annyira rossz, de a vajúdás hosszú órákon át tart, és szinte elviselhetetlen, van, akinél csak pár óra, és alig fáj, van, akinek a kitolás is órákba telik, és nagyon fáj. Szóval erre nem lehet felkészülni! :)

Gratulálok nektek a gyerkőceitekhez, és a sok kitartáshoz! :)

2012. dec. 13. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Kinek melyik...nekem a vajúdás volt rossz. Mikor azt mondták, h már látszik a feje, azt hittem viccelnek, mert nem éreztem.
2012. dec. 18. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!