Most akkor melyik is a fájdalmasabb?
6. vagyok, akinek a második vajúdása ilyen sokáig tartott. Semmi gond nem volt, én nem is bántam, hogy 1,5 napunk volt "felkészülni". Szabályos, egye erősödő, egyre sűrűsödő fájások voltak, abszolút elviselhető. A második este álltak be 5-percesekre, és akkor tudtam hogy ezt már komolyan kell venni, na onnan már csak azon drukkoltam, hogy kibírjuk reggelig, ne kelljen a fiamat éjjel ébreszteni meg autóztatni...
Persze ha valaki egy napig küzd kétpercesekkel, na az pocsék lehet. :(
Köszönöm a válaszokat!
Szóval a szülés mindenkinél teljesen más ér kiszámíthatatlan! Ez jött le az eddigi tapasztalatokból, amit olvastam. Valakinél borzalmas, valakinek szép emlék, és bármikor újra végigcsinálná, van, akinek a kitolás mindössze pár perc, és nem is annyira rossz, de a vajúdás hosszú órákon át tart, és szinte elviselhetetlen, van, akinél csak pár óra, és alig fáj, van, akinek a kitolás is órákba telik, és nagyon fáj. Szóval erre nem lehet felkészülni! :)
Gratulálok nektek a gyerkőceitekhez, és a sok kitartáshoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!