Ha elment a magzatvíz, akkor sokkal fájdalmasabb a szülés?
Attól, függ hogy a magzatvíz és a kitolás közt mennyi idő telt el.
Nekem mindkétszer a kórházba folyt el.
De azt mondják, szárazon szülni nagyon fájdalmas.
Azt is eltudom képzelni, hogy ilyenkor bekeni valamivel az orvos. De ezt nemtudom, csak gondolom.
A babán magzatmáz van,mindegy mikor folyt el a magzatvíz,a forgás által segíti a máz és a bent maradt kevés víz-mert egy kicsi mindig marad- kibújni a babát.
Egyéni hogy kinek hogy fáj vagy épp nem fáj a szülés.
Maga a kitolás nálam nehezebb volt másodjára. Az elsőnél a magzatvíz elfolyásától 1:47 perc telt el a kitolásig,a másodiknál pedig már teljesen tág voltam,amikor a szülőágyon repesztettek burkot. A harmadiknál észre sem vettem,hogy elfolyt volna a víz,az egyik tolófájásnál jött egy kicsi. Egy ismerősöm,aki egy nappal utánam szült,2 órán át feküdt a tolókkal a szülőágyon,egyszerűen nem ment "akart" kibújni a baba- nem tudom,hogy Neki mikor folyt el a vizet,délután még találkoztunk,jött Nst-re a kórházba,hazafele érezte,hogy "idő van", éjfél előtt került a kórterembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!