Igaz az, hogy a vese vagy epegörcs fájdalmasabb a szülésnél?
Szerintem ez annyira egyén függö.
nekem a szoptatás alatti mellfájdalomnál nagyobb fájdalmam nem volt. 2 gyereket szültem föleg a másodiknál olyan mély mellgyulladásaim voltak hogy csak paracetamollal tudtam szoptatni és a mellcsontom is annyira fájt hogy levegöt alig kaptam.
Szóval ahhoz képest a szülés semmi nem volt. Vajúdások nem is igazán fájdalmasak, a kitolás már az, de azt elfelejtetik a szülés utánni hormonok, míg a mellgyulladást semmi nem felejteti.
kétszer szültem fájdalomcsillapítás nélkül, oxitocinnak, erős görcsökkel
az első szülés után 4 héttel begörcsölt az epém, kivizsgálás, kövek, műtét
a műtétig volt még néhány epegörcsös rohamom, pont azonos fájdalomszinttel, mint a szülések
akkor még élénken emlékeztem a szülés közben átélt fájdalomra is, pont ahhoz hasonlítottam a dokinak, akit ki kellett hívni, ő pedig egyből még vizsgálat előtt közölte, hogy akkor ez epekő lesz, mert az fáj pontosan ugyanúgy
szóval nekem egyforma intenzitású volt a fájdalom, de inkább szülnék harmadszor is, annak legalább kézzel fogható az eredménye :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!