Első babás anyukák, mikor szültetek, hényadik hétre és napra? Fiú vagy lány lett?
Figyelt kérdés
Tényleg igaz,hogy a fiú babák késöbb jönnek? Leírnátok a ti tapasztalataitokat? Mennyit vajúdtatok?
39 heteske
2012. dec. 4. 13:49
21/29 anonim válasza:
Ma 1 éve született a fiam :)
40+2 hajnalban kezdődtek a fájások.8 órát vajúdtam,ebből 4 óra tolófájások voltak,utána vittek császározni.
22/29 anonim válasza:
október 19-re voltam kiírva, amit aztán átirtak 23-ra (hogy időt adjon a doki, nehogy be kelljen feküdnöm). 22én szültem meg. 18 óra kemény vajúdás, ebből 14 óra 4-5 illetve csökkenve 3-1 percesek majd kb 2 óra kitolás. nagyon durva volt. kisfiam lett és minden rendben volt!
23/29 anonim válasza:
Kíírt időpont előtt egy nappal szültem császárral. Kisfiú lett Márk Sándor nevet kapta. Most 16 hónapos.
24/29 anonim válasza:
Én a 42.héten iditással szültem spontán a kislányomat 10óra vajudás után.
26/29 anonim válasza:
41+5 hétre született fiú
1kor elfolyt a magazatvíz, 7:15re kint volt. előtte semmi jele nem volt, nem voltak jóslók. gátmetszés és érzéstelenítés nélkül, elsőre. nagyon boldog voltam, mert rosszabbra számítottam.
sok sikert
27/29 anonim válasza:
Kiírt napon született, de császárral. Reggel elment a nyákdugó, kezdődtek a fájások, de nem rendszereződtek. A fiam faros volt és tetőzte lábtartással, így semmilyen körülmények között nem születhetett volna meg természetes úton.
28/29 anonim válasza:
27es vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy fiú lett.
29/29 krisztina24 válasza:
Szia!
Nekem 39.héten született meg a kisfiam, 1 nappal hamarabb mint az uh szerinti dátum-és 4 nappal hamarabb mint a menses szerinti dátum. :)
Könnyű szülést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!