Első babás anyukák, mikor szültetek, hényadik hétre és napra? Fiú vagy lány lett?
Figyelt kérdés
Tényleg igaz,hogy a fiú babák késöbb jönnek? Leírnátok a ti tapasztalataitokat? Mennyit vajúdtatok?
39 heteske
2012. dec. 4. 13:49
1/29 anonim válasza:
3nappal túlvittem a lányomat. Ő még maradt volna odabent, de indították, mert kevés volt a magzatvíz. 10 órát vajúdtam vele.
2/29 anonim válasza:
A fiam 40+4-re született, viszonylag gyorsan meglett, délután 4-kor volt az első fájás, és este 11-re meglett a kicsi.
Nálunk bevált, hogy a fiú babák később jönnek, mert a h×ga 38+3-n született:D
4/29 anonim válasza:
Ez teljesen változó, rengeteg mindentől függ, első gyereknél a vajúdás gyakran 10-12 óra. PL.a lányom 40h császár lett,egyáltalán nem akart megindulni a szülés,és medencevégű volt.Sok sikert
6/29 anonim válasza:
Az első babám fiú 38+2 napra , a második is fiú 38+ 5 napra született, mindkettővel 3-4 órát vajúdtam, akkor nálunk mindenki a lányokat vitte túl:-)
7/29 anonim válasza:
40+6
kisfiú
12 óra vajúdás, ebből 1,5 óra volt a kitolás
Mikor én szültem, minden kismama 40+ -os volt, akár fiút, akár lányt várt.
8/29 anonim válasza:
25re voltam kiírva. 26án hajnalban jöttek a fájások, 27én este fél 11kor császárral megszületett a kislányom!
9/29 anonim válasza:
A fiam 39+4 napra született 3 óra vajúdás és 3 órás kitolási szakasz után.
10/29 anonim válasza:
Nekem is mindenki azt mondta, hogy a fiú babák később jönnek. Már mindenki kiidegelt ezzel. De nem lett igazuk, 37+2-re született. A 32. héten a 4D uh szerint júli 6-ra volt várható, 6-án késő este meg is indult a szülés, 7-én hajnalban megszületett császárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!