Első babás anyukák, mikor szültetek, hényadik hétre és napra? Fiú vagy lány lett?
Figyelt kérdés
Tényleg igaz,hogy a fiú babák késöbb jönnek? Leírnátok a ti tapasztalataitokat? Mennyit vajúdtatok?
39 heteske
2012. dec. 4. 13:49
11/29 A kérdező kommentje:
Akkor megoszlik.
2012. dec. 4. 14:27
13/29 anonim válasza:
augusztus 27-re voltam ki írva, 28-án szültem spontán. Kislány :)
14/29 anonim válasza:
Szeptember 22re voltam kiírva a kisfiammal, 14én született és közölték hogy túlhordott baba! :) Most a leányzóval február 14re vagyok kiíva. Kíváncsi vagyok mikor gondolja hogy ki akar bújni. Már csak azért is, mert 10én jön haza az édesapja külföldről. Szóval nagy erőkkel megy a győzködés, hogy ne jöjjön hamarabb! :)
15/29 anonim válasza:
40 hát 5 nap, fiú. Indított szülés volt, mert utolsó pár napban nagyon felment a vérnyomásom, nem hagytak tovább, amúgy ki tudja mikor jött volna (és nem volt elszámolva a terminus, ovuteszteltünk mert nagyon rendszertelen volt a menstruációm). Reggel fél7-től próbálkoztak az indítással, először a kíméletesebb módszerekkel, de semmi, kb. fél 1kor kaptam az oxit, fél 5-re megvolt a baba. Szóval összességében kb. 3 óra vajúdás, fél óra kitolás.
16/29 anonim válasza:
40+6ra született a fiam, 19 órát vajúdtam.
17/29 A kérdező kommentje:
A mit eszel,milyen tüneteid vannak és milyen nemű babád lesz babona nálam totál az ellenkezője lett, az megdőlt. Bízom benne,hogy ez is meg fog,mert nem szeretném egy nappal sem túlhordani a babámat.
Köszönöm mindenkinek!
2012. dec. 4. 17:29
18/29 anonim válasza:
Szia!
A fiam 40+6-ra született, 3800 g-al. Igazából már a 36.héttől úgy megszenvedtetett, hogy azthittem mindennap, hogy "na ma tuti megszületik". Nem szenvedtem sokat, hajnali 4től kezdődtek a "fájások" (sajgott a derekam), 7-re bent voltunk a korházba, kb 8-tól számolom, h igazából elkezdődött, onnan 6 óra hossza és meglett a fiam. A nagyon kemény fájások pedig 10-től voltak.
19/29 anonim válasza:
A fiam pont egy héttel később érkezett indítással a kiírás után. Az infúzió bekötésétől számítva 7 óra 4 perc alatt megvolt.
20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is! Gratula mindenkinek a babához! Remélem,mostmár tényleg csak napok kérdése, és én is beszámolhatok a tapasztalatomról.
2012. dec. 4. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!