Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Első babás anyukák, mikor...

Első babás anyukák, mikor szültetek, hényadik hétre és napra? Fiú vagy lány lett?

Figyelt kérdés

Tényleg igaz,hogy a fiú babák késöbb jönnek? Leírnátok a ti tapasztalataitokat? Mennyit vajúdtatok?

39 heteske

2012. dec. 4. 13:49
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Akkor megoszlik.
2012. dec. 4. 14:27
 12/29 anonim ***** válasza:
ezek a babonák nem jönnek be
2012. dec. 4. 15:03
 13/29 anonim ***** válasza:
augusztus 27-re voltam ki írva, 28-án szültem spontán. Kislány :)
2012. dec. 4. 15:33
 14/29 anonim ***** válasza:
Szeptember 22re voltam kiírva a kisfiammal, 14én született és közölték hogy túlhordott baba! :) Most a leányzóval február 14re vagyok kiíva. Kíváncsi vagyok mikor gondolja hogy ki akar bújni. Már csak azért is, mert 10én jön haza az édesapja külföldről. Szóval nagy erőkkel megy a győzködés, hogy ne jöjjön hamarabb! :)
2012. dec. 4. 16:22
 15/29 anonim ***** válasza:
40 hát 5 nap, fiú. Indított szülés volt, mert utolsó pár napban nagyon felment a vérnyomásom, nem hagytak tovább, amúgy ki tudja mikor jött volna (és nem volt elszámolva a terminus, ovuteszteltünk mert nagyon rendszertelen volt a menstruációm). Reggel fél7-től próbálkoztak az indítással, először a kíméletesebb módszerekkel, de semmi, kb. fél 1kor kaptam az oxit, fél 5-re megvolt a baba. Szóval összességében kb. 3 óra vajúdás, fél óra kitolás.
2012. dec. 4. 16:28
 16/29 anonim ***** válasza:
40+6ra született a fiam, 19 órát vajúdtam.
2012. dec. 4. 17:19
 17/29 A kérdező kommentje:

A mit eszel,milyen tüneteid vannak és milyen nemű babád lesz babona nálam totál az ellenkezője lett, az megdőlt. Bízom benne,hogy ez is meg fog,mert nem szeretném egy nappal sem túlhordani a babámat.

Köszönöm mindenkinek!

2012. dec. 4. 17:29
 18/29 anonim ***** válasza:

Szia!

A fiam 40+6-ra született, 3800 g-al. Igazából már a 36.héttől úgy megszenvedtetett, hogy azthittem mindennap, hogy "na ma tuti megszületik". Nem szenvedtem sokat, hajnali 4től kezdődtek a "fájások" (sajgott a derekam), 7-re bent voltunk a korházba, kb 8-tól számolom, h igazából elkezdődött, onnan 6 óra hossza és meglett a fiam. A nagyon kemény fájások pedig 10-től voltak.

2012. dec. 4. 19:20
 19/29 anonim ***** válasza:
A fiam pont egy héttel később érkezett indítással a kiírás után. Az infúzió bekötésétől számítva 7 óra 4 perc alatt megvolt.
2012. dec. 4. 20:08
 20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is! Gratula mindenkinek a babához! Remélem,mostmár tényleg csak napok kérdése, és én is beszámolhatok a tapasztalatomról.
2012. dec. 4. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!