39-40. hétben járók, másnak se jött be a hidegfront?
39+2 vagyok, de még csak egy apró jóslót sem hozott a hidegfront... direkt sétáltam ma NST-re, meg haza, hátha egy kis mozgás jó hatással lesz a fájásokra, de SEMMI!
Hát nincs mese, kivárja az idejét ezek szerint... vagy bent marad... :-)
Neked csináltak UH-t 38 hetes is?
Nekem nem...
Akartam is kérdezni ezt a lepény-érettséget, mert nekem nem nézték 36 hetes UH óta...
Én is holnap megyek NST-re, aztán megkapom a beutalót mikulásra... :-(
Vettem ma két liter gyömbért és két liter tonicot, és apára ma is rámozdulok. Nem akarok feleslegesen kórházba vonulni!!!!
2. vagyok
Velünk még semmi. Méhszáj épphogy 1 ujjnyi, fent van, kemény.
Nálatok mi a helyzet?
Ráadásul csak jövő hétfőn vár a szülésznő. Baba alig mozog. Ideges vagyok eléggé.
Úgy látom itt hagytatok :(
Remélem minden rendben veletek..
Én még itthon sajna! :(
Én is itthon vagyok, ráadásul alig mozog napok óta a babám, már tiszta ideg vagyok. Nst jó volt szerdán.
Vasárnapra vagyok kiírva.
Kisfiam lesz:)
Nekem csak szülésznőm van, csak hétfőn vár és akkor megnéz orvos is, ezt mondta. Fasza......
1. babámat indították, burokrepesztés, oxitocin, 8 órán át, majd belehaltam, annyira fájt. Lázas voltam, ezért indították.
2. babám 37. hét elején született, mentem a leletekért, megállapították, hogy bő 3 ujjnyi a méhszáj. Menjek haza a csomagomért.
Este 8-ra visszamentünk 21körül burokrepesztés, nem egész 2 óra alatt mindenféle beavatkozás nélkül megszületett a kislányom 4250gr-al.
Most a 3. babánál pedig ez van, még a méhszájam is épphogy 1 ujjnyira nyitva, magasan, szülésre nincs kész.
Nem hiszem el. A legrosszabb, hogy állandóan noszogatom, hogy mozogjon.
Te babád még mindig aktív?
124cm a hasam:SSSS Normál mérettel kezdve.
Félek, hogy hatalmas és nem szállt le annyira, hogy a méhszájamat nyomja. Lehet, hogy téraránytalanság, én most így érzem.
Fogalmam sincs mi lesz hétfőig.....
Te bevetettél valami praktikát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!