Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39-40. hétben járók, másnak...

39-40. hétben járók, másnak se jött be a hidegfront?

Figyelt kérdés

39+2 vagyok, de még csak egy apró jóslót sem hozott a hidegfront... direkt sétáltam ma NST-re, meg haza, hátha egy kis mozgás jó hatással lesz a fájásokra, de SEMMI!

Hát nincs mese, kivárja az idejét ezek szerint... vagy bent marad... :-)

2012. nov. 30. 16:42
1 2 3 4 5
 21/41 Major Andrea ***** válasza:
Nekem azt mondták 40+4 nél fektetnek be, ha addig nincs semmi! Holnap megyek NST-re, majd csak lesz valami..... Azért aggódom nagyon, mert már 36 hetesen III. fokban érett volt a lepényem, azóta volt még egy UH 38 hetesen és két hét alatt csak 150 g-ot hízott a babóm. Tehát nem igazán tudom miért kisérleteznek velem, sztem meg kellene indítani, mert felesleges szegénynek bent lenni.
2012. dec. 3. 18:25
 22/41 A kérdező kommentje:

Neked csináltak UH-t 38 hetes is?

Nekem nem...

Akartam is kérdezni ezt a lepény-érettséget, mert nekem nem nézték 36 hetes UH óta...

Én is holnap megyek NST-re, aztán megkapom a beutalót mikulásra... :-(

Vettem ma két liter gyömbért és két liter tonicot, és apára ma is rámozdulok. Nem akarok feleslegesen kórházba vonulni!!!!

2012. dec. 3. 19:35
 23/41 Major Andrea ***** válasza:
Igen, én sem akarok ott ülni és várni..... Csak azért csináltak 38 hetesen mert "hisztiztem" a lepény érettség miatt. Én is sztk- ba járok, csak a nagy lányom is ennél a dokinál szültem akihez most járok. Nem adtam neki a terhesség alatt pénzt, csak szülés után fogok. Nagyon szurkolok neked, hogy legyen valami mikulás előtt! Nekem sem a tonik, sem a szex, sem a séta nem jött be... sajnos.
2012. dec. 4. 08:56
 24/41 Major Andrea ***** válasza:
Szia! Remélem te megszültél, és azért nem írsz. :D Majd légyszi írd meg mi van veletek....
2012. dec. 5. 18:37
 25/41 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Velünk még semmi. Méhszáj épphogy 1 ujjnyi, fent van, kemény.

Nálatok mi a helyzet?

Ráadásul csak jövő hétfőn vár a szülésznő. Baba alig mozog. Ideges vagyok eléggé.

2012. dec. 5. 19:17
 26/41 Major Andrea ***** válasza:
Engem tegnap vizsgáltak, méhszáj felpuhulva, 1,5-2 ujjnyira nyitva, a koponya viszont elég fent van még. Jóslóim továbbra is vannak, NST nem mutat semmi érdemlegeset. Az én kislányom viszont 3 napja be van pörögve. Te mikorra vagy pontosan kiírva? Kisfiad vagy kislányod lesz?
2012. dec. 5. 21:17
 27/41 Major Andrea ***** válasza:

Úgy látom itt hagytatok :(

Remélem minden rendben veletek..

Én még itthon sajna! :(

2012. dec. 7. 08:34
 28/41 anonim ***** válasza:

Én is itthon vagyok, ráadásul alig mozog napok óta a babám, már tiszta ideg vagyok. Nst jó volt szerdán.

Vasárnapra vagyok kiírva.

Kisfiam lesz:)

2012. dec. 7. 09:33
 29/41 Major Andrea ***** válasza:
Azt hittem már kórházban vagy. Viszont a kérdező már tuti ott van. Szerintem a babája is megvan, mert tegnap mindenképp be kellett menni neki indításra. Én holnapra vagyok kiírva, kislányunk lesz. Holnap megyek megint NST-re és flowmetriára. Nagyon félek az indítástól. Még a doki is azt mondta, hogy sokkal rosszabb oxitocinnal szülni. Az első babámmal kaptam, de nem tudom mihez hasonlítani, úgyhogy nem tudom tényleg jobban fáj-e. Neked, ha nem indul magától mikor fektetnek be?
2012. dec. 7. 09:57
 30/41 anonim ***** válasza:

Nekem csak szülésznőm van, csak hétfőn vár és akkor megnéz orvos is, ezt mondta. Fasza......

1. babámat indították, burokrepesztés, oxitocin, 8 órán át, majd belehaltam, annyira fájt. Lázas voltam, ezért indították.

2. babám 37. hét elején született, mentem a leletekért, megállapították, hogy bő 3 ujjnyi a méhszáj. Menjek haza a csomagomért.

Este 8-ra visszamentünk 21körül burokrepesztés, nem egész 2 óra alatt mindenféle beavatkozás nélkül megszületett a kislányom 4250gr-al.

Most a 3. babánál pedig ez van, még a méhszájam is épphogy 1 ujjnyira nyitva, magasan, szülésre nincs kész.

Nem hiszem el. A legrosszabb, hogy állandóan noszogatom, hogy mozogjon.

Te babád még mindig aktív?

124cm a hasam:SSSS Normál mérettel kezdve.

Félek, hogy hatalmas és nem szállt le annyira, hogy a méhszájamat nyomja. Lehet, hogy téraránytalanság, én most így érzem.

Fogalmam sincs mi lesz hétfőig.....

Te bevetettél valami praktikát?

2012. dec. 7. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!