Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 39-40. hétben járók, másnak...

39-40. hétben járók, másnak se jött be a hidegfront?

Figyelt kérdés

39+2 vagyok, de még csak egy apró jóslót sem hozott a hidegfront... direkt sétáltam ma NST-re, meg haza, hátha egy kis mozgás jó hatással lesz a fájásokra, de SEMMI!

Hát nincs mese, kivárja az idejét ezek szerint... vagy bent marad... :-)

2012. nov. 30. 16:42
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:

40+4 hetes vagyok, de nekem sincs semmi, igazából azt sem tudom, milyen az a jósló fájás.

Annyiból nem bánom, hogy ilyenkor úgyis állítólag tele van a kórház vajúdó nővel, legalább nem a "tömegben" fogok szülni.

Nincs választott orvosom, szülésznőm sem, így talán nagyobb az esély rá, hogy odafigyelnek majd rám.

2012. nov. 30. 16:49
 2/41 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött be:( De mintha a nyákdugóm távozóban lenne. 39. hetet most kezdjük. Tegnap zárt belső méhszájam volt.
2012. nov. 30. 16:55
 3/41 anonim ***** válasza:

39+3 vagyok. Mi is bíztunk a teliholdban meg a hideg frontban is de semmi , még csak egy jósló sem. Tegnap ettem csípős fűszeres kaját, de semmi sem történt. Ma főztem, sütöttem egész délután, de semmi. Hétfőn még megyek egy NST-re, csütörtökön be kell feküdnöm a kórházba. A dokim azt mondta csütörtökön szülünk mindenképp. Ezt persze nem szeretném már megvárni. Holnap megyünk szülőszoba látogatásra, hátha kedvet kapunk.:) Férjem már egy hete szabadságon van miattam, hátha menni kell. Holnap estére megbeszéltük hogy forró fürdő lesz és utánna szexelünk egyet. Ha ez sem segít, akkor már tényleg nem tudom milyen praktikát kéne még kipróbálni.

Kitartás!

2012. nov. 30. 18:15
 4/41 Major Andrea ***** válasza:

Hát sajna nem :( Pedig 2 napja tonikot iszom és persze napok óta szex :) 28. héttől izgultak, hogy koraszülök, aztán még a végén végig kihúzom.

39 hkm

2012. nov. 30. 20:26
 5/41 A kérdező kommentje:
Én is végig azon izgultam, nehogy koraszülött legyen, mert eléggé gyorsan nyílt a méhszájam, illetve hogy korán kezdte, de végül aztán most meg átestünk a ló túloldalára... ki sem akar jönni... :-)
2012. dec. 1. 07:34
 6/41 Major Andrea ***** válasza:
Nekem is a méhszáj nyílása miatt állt fent a koraszülés veszélye!! Neked a nyákdugó távozott már? Első babád? A méhlepényed milyen állapotban van?
2012. dec. 1. 09:39
 7/41 A kérdező kommentje:

Második szülés lesz, semmi jele, hogy be akarna még idén indulni - se nyákdugó, se jósló fájás, se semmi.

Méhlepényt mostanában nem néztek, csak NST-re járok, ultrahang utoljára három hete volt.

Egyébként 32 hetes UH után már nem is néztek méhszájat, nehogy korábban beinduljon... szóval fogalmam sincs, hogy állhatunk...

Előző kislányom egyébként 12 nappal korábban indult, ahogy a nagykönyvben meg van írva, először csak kicsi, ritka fájdogálások, aztán már mérhető időközönként erősödőek... öt perceseknél folyt el egy kevés magzatvíz, indultunk a kórházba... most meg hiába várom a fájdogálásokat, egy kóbor fájás nem sok, annyi se volt még...

2012. dec. 1. 11:15
 8/41 Major Andrea ***** válasza:

Tök jó hogy nem vagyok egyedül :) (vagyis neked nem annyira)

Nekem is második baba, de én az elsőt túlhordtam 5 nappal, bár nem is voltak ilyen méhszáj értékeim.

Nekem szoktak lenni jóslóim kb. 36. héttől. Hát ezek miatt vagyok ilyen türelmetlen,mert minden jel arra mutatott, hogy ilyenkor már babázni fogunk, úgy mint nálatok is.

Nekem az első minden előjel nélkül, alvás közben folyt el a magzatvíz, attól a perctől 6 óra volt. remélem most sem lesz hosszabb. Szurkolok neked, hogy minél hamarabb beinduljon, csak az a baj minél jobban várjuk, annál inkább nem jön. :(

Hol fogsz szülni?

2012. dec. 1. 14:25
 9/41 A kérdező kommentje:

Veszprémben.

Sajna ügyeletes dokinál... eléggé parázok... mindamellett, hogy szeretném már a kezemben tartani ezt a kis manót.

Meg ugye - neked akkor nem kell magyarázni - azért is parázok, mert hát itthon vár a nagyobbik... és nagyon nagy bennem a feszültség, hogy minden rendben legyen, és minél hamarabb jöhessünk is haza a kistesóval.

És így már biztos, hogy nem leszek itthon mikuláskor... :-((((

Te hol szülsz?

Remélhetőleg nagyon-nagyon gyorsan már itt lesz az időnk... nekem a december 02-i szülinap nagyon tetszene, bár már november 20-tól minden nappal így voltam... :-)

2012. dec. 1. 17:26
 10/41 Major Andrea ***** válasza:
Én is mindig azt mondtam hogy november 20-án szülök. A nagynak akkor van a szülinapja. :) Hát nem jött be :( Én Pesten szülök a Bajcsyba. Pont tegnap volt ilyen sírós napom, hogy mi lesz a naggyal....bár van segítség és a párom is el tudja látni, de hát akkor is az anya, az anya! Tényleg elég azonos a történetünk!! :D Hát akkor nem maradt más mint szurkoljunk egymásnak :D
2012. dec. 1. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!