Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A hidegfront beindíthatja a...

Niktoon kérdése:

A hidegfront beindíthatja a szülést?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok, de már két hete minden nap vannak jóslófájásaim, és van, amikor elég erősek. Elég nagy hasam van, és a legutóbbi UH-n a súlybecslés már 3 kg fölött volt. Ha jövő héten jönne egy hidegfront beindítaná a szülést? Eddig szerintem csak azért nem indult be, mert szedem a a magnézium port, de szombattól 37 hetes leszek és már nem fogom.
2011. nov. 23. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tavaly egy vasárnapi napon mondták, hogy szerdától hidegfront, nehogy a babád megérezze!Aztán másnap a kolleganőm mondta, hogy neki a kislánya 3 éve a hidegfront hatására született hamarabb... Különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam a hallottaknak, még csak a 37. hetet töltöttem szerdán. De aztán, a front miatt, vagy nem, szerda hajnalban már a kórházban voltam, hajnal 5kor pedig megszületett a kislányom:)

De Neked ne így legyen, babád várjon csak türelemmel:)

2011. nov. 23. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Beindíthatja, de nem törvényszerű. Jóslófájásokkal még hosszú hetekig ellehetsz.

A baba súlya sem mérvadó. Nekem második babával a 36-on 3800-at becsültek, és két héttel később született 3660-al, pedig nagyot nőtt még a pocim abban a két hétben.

Szóval minden bizonytalan.

Ja, és én akkoriban a 35-ön már nyitva voltam, a doki mondta, hogy bármikor beindulhat. Másfél órán át tartó 5 perces fájásaim voltak, amik aztán leálltak.

Még nem is kéne jönnie igazán.

Van, amikor a szervezet hetekig készülődik a nagy pillanatra 8és ez nem könnyű.) Másnál meg semmi jele a szülésnek, és hipp-hopp beindul.

Kitartás!

2011. nov. 23. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkét gyerekem akkor jött, időre.

Kislányom 40 fok melegben az egyetlen esős napon, a fiam szintén, csak eső nem volt, de szélvihar igen :)

1.: 38+6

2.: 39+3

Nekem mindkettő előtt sokáig erős jóslóim voltak hetekig, mégse jöttek korábban. Szerintem a front csak akkor segít be, ha itt az idő valóban.

2011. nov. 23. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem indította be. Vártam a hidegfrontot a melegfrontot, de semmi.

Viszont előfordul, hogy valakinek rásegít, de szerintem is csak akkor ha a baba is felkészült a születésre.

Nekem a 35. héttől volt jóslóm, és a 41. héten szültem indítással, közben a frontok jöttek-mentek.

2011. nov. 23. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem beindotta 2009 októberében egy nagy hidegfront!:( 20 fokot hűlt a levegő két nap alatt akkor!De még csak 31 hetes voltam!Nem találtak semi fertőzést, semmi koraszülésre utló jelet, ezért fogták a hidegfrontra!De hál istennek vissza tudták tartani, csaka nyákdugóm ment el, és elvkonyodott a méhszáj és kinyíltam 2 ujjnyira!Utána folyamatosan (magnézium mellett is) jóslóztam!Rendzseres fájásokkal!írt előtt 3 nappal látta meg a napvilágot!61 cm volt, meg 4 kiló, így arra is gondoltak utólag, hogy a hidegfront és az játszott még közre, hogy hosszú volt,és nagyon ingerelte a mhszájat!És nem fértünk egymástól...De ez csak jósolgatás volt!

lassan két éves kislány és 16 hetes pocakbabi anyuja

De a lányunk végül 39+4-re a ki

2011. nov. 23. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Melegfront jön jövő 7 csütörtökön asszem:)

Én azt várom.Remélem beindítja nálam a szülést:)Mert a babám a jelét sem mutatja hogy ki szeretne bújni,pedig már nagyon jó lenne:)

Lányomat 37+5 hetesen szültem,szintén melegfront hatására..

38+3 hkm..

2011. nov. 23. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!