Pénteken erős hidegfront és telihold is várható. Van aki várja, hátha kibújik a baba? Van benne valami? Előbb is beindíthatja a szülést?
Én még nem szeretnék szülni pár hétig, 35+1 hetes vagyok. De van akinél esetleg előbb indította be a szülést?
Sok a jóslóm és sokat keményedek. Van hogy napi 10-nél többet. De a kórházi csomagomat tegnap összeraktam pedig még nem terveztem, és ma láttam a neten hogy péntekre mi várható.
Lehet, hogy valaki erre fogja...
De a baba születését a baba határozza meg. A tüdejében-ha megérett- termelődik egy hormon, ami a magzatvízbe jutva beindítja a szülést.
Én abszolut frontos időben húztam ki az utolsó pár hetet, a védőnő mindig azzal fogadott, hogy "...te még mindig egyben?... A szülészet hetek óta tömve volt, de én ráhúztam 8 napot..
Jajj, én már nagyon várom. Remélem hétvégén mehetünk, bár én jövő keddre vagyok kiírva, panaszom nincs, de már szeretnék a kisbabámmal együtt kint lenni. Úgyhogy én bízok a frontban :)
Viszont nálam semmi előjel. Nem keményedek, nem görcsölök, a méhszájam 2000, nyákdugó a helyén, és teljesen jól érzem magam, tényleg nem fáj semmim.Már minden reggel azt várom, h hátha rámtör a fészekrakó láz....de az sem!
KItartást kívánok és könnyű szülést kívánok mindenkinek!
39 h. pocis
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó! Nekem is van még dolgom, vasalni a babarucikat, a kiságyat összerakni, takarítani... Nekem is volt egy olyan éjszakám hogy a babám egyáltalán nem aludt és én is max 3 órát. Lehet hogy épp telihold volt akkor? Pár hete történt.
Sok boldogságot így a végére! Reméljük még van pár hét hátra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!