Napok óta erős mensis görcseim vannak, de még semmi. Valaki, akinek szintén volt és mégis baba lett belőle?
Mikor terhes lettem ugyanúgy voltak mensis görcseim, mint mikor meg szokott jönni. De szerencsére nem jött meg, viszont a hasam fájt, és én is azt hittem ebből mensi lesz, de baba lett belőle! :)
ja, és a terhesség 4. hónapjáig éreztem mensi-szerű fájdalmat, amikor a mensi ideje lett volna havonta! Enyhébb volt, de akkor is volt valami fájdalom.
De ettől még teljesen rendben zajlott a terhességem!
Nekem pont ugyanígy volt, mensi szerű görcsök, úgy voltam vele, hogy na most is meg fog jönni, de nem!
Kb 1 hétig tartott nálam, utána már elegem lett belőle, és elkezdtem Magne B6-ot szedni, mert az enyhíti a görcsöket, majd terhes vitamint, és már csak néha néha érzem, ahogy nő, meg nyúlik a méhem.
Én nekem mivel nem voltak pontos ciklusaim (26-33) ezért a 32. napon teszteltem, nekem akkor már pozitív lett, nagyon erősen, bár valószínű most az egyszer kivételesen középidőben volt peteérésem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!