Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tegnap mondták a hírekben,...

Tegnap mondták a hírekben, hogy a front közeledtével többen szültek a napokban, Szerintetek? Éjszaka jön a hidegfront!

Figyelt kérdés
Ti,hogy vagytok,akik a vége felé járnak?Éreztek valamit?Én kicsit izgulok,mivel már tegnap este eléggé görcsölgettem,még csak a 37 hetes vagyok,de már második baba,lehet a frontól beindul??!!
2010. júl. 17. 09:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Aki frontérzékeny annak beindulhat.

Front lehetett amikor én szültem is.Aznap esett az első hó:)Mindenesetre nekem beindult rendesen pedig még több mint egy hetem lett volna:)

2010. júl. 17. 10:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia. Én is 37 hetes vagyok. Én kicsit rosszul vagyok. Hányinger, émelygés, hátfájás, fáradság. Én reménykedek benne, hogy holnap beindul mert nem bánnám:) Egyébként én is görcsölök. Szerintem készülj fel mindenre:)

Könnyű szülést:)

2010. júl. 17. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Látom jó sokan bíznak a hidegfrontban. :) Köztük én is. :) Tegnap óta mensiszerű fájásaim vannak, hol sűrűbben hol ritkábban, a derekam is fájdogál néha. Hányingerem is volt, bár nem tudom ez mennyire hozható összefüggésbe a szülés megindulásával.

Bármi megtörténhet Nálad is! :)

Majd írjatok ám, hogy mi újság!

Könnyű szülést!

37 h km

2010. júl. 17. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:

na,akkor én vagyok az ellenpélda.

2.babámat 41+2hetesen indították.Hiába hasogat a fejem a melegfrontkor,hiába érzi a hideget/meleget az anno eltört kezem,nálam egyszerűen semmi nem hatott.pedig május végén nagyon sokszor változott az idő.

amúgy nekem a szülészeten azt mondták,hogy a melegfront az,ami jobban beindítja a szülést.

de azért drukkolok,hogy aki szeretne,szüljön meg,mert tudom milyen melegben nagy hassal....

2010. júl. 17. 21:11
 5/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!2. vagyok. Sajnos nekem nem jött össze:) Még maradni szeretne a picúr:) Ti, hogy álltok?:)

Könnyű szülést és addig is boldog babóvárást:)

37h Km:)

2010. júl. 18. 20:12
 6/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok! A 3. válaszoló vagyok. Még egyben vagyunk, a derekamba délután óta nyilalgat, volt egy-két fájdalmasabb jóslóm, de nem hinném, hogy ez komolyabbra fog fordulni. Úgyhogy várok tovább türelmesen. :)

Könnyű és gyors szülést Lányok!

37 h km

2010. júl. 18. 21:39
 7/12 A kérdező kommentje:

Még én is egyben :(

De ma már találkoztam a nyákdugó egy részével :)

Talán a napokban... :)

Köszi,hogy irtatok,könnyű szülést!

2010. júl. 19. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok! 2. vagyok! Ma estére újabb frontot ígérnek. Ti, hogy vagytok? Egyben vagytok még? Remélem ma már összejön :)

38h Km

2010. júl. 23. 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Még mi is egyben vagyunk. De talán a mostani hidegfront besegít. :)))

38 h km (harmadik válaszoló)

2010. júl. 23. 18:52
 10/12 A kérdező kommentje:

Nálam sincs semmi :(

Pedig egész hétvégén csak a házi módszereket próbálgattam,hogy elinduljon magától,de semmi,és sajna nekem hétfőn már be kell feküdnöm a kórházba,és lehet hetekig bent leszek :(

2010. júl. 24. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!