Tegnap mondták a hírekben, hogy a front közeledtével többen szültek a napokban, Szerintetek? Éjszaka jön a hidegfront!
Aki frontérzékeny annak beindulhat.
Front lehetett amikor én szültem is.Aznap esett az első hó:)Mindenesetre nekem beindult rendesen pedig még több mint egy hetem lett volna:)
Szia. Én is 37 hetes vagyok. Én kicsit rosszul vagyok. Hányinger, émelygés, hátfájás, fáradság. Én reménykedek benne, hogy holnap beindul mert nem bánnám:) Egyébként én is görcsölök. Szerintem készülj fel mindenre:)
Könnyű szülést:)
Szia!
Látom jó sokan bíznak a hidegfrontban. :) Köztük én is. :) Tegnap óta mensiszerű fájásaim vannak, hol sűrűbben hol ritkábban, a derekam is fájdogál néha. Hányingerem is volt, bár nem tudom ez mennyire hozható összefüggésbe a szülés megindulásával.
Bármi megtörténhet Nálad is! :)
Majd írjatok ám, hogy mi újság!
Könnyű szülést!
37 h km
na,akkor én vagyok az ellenpélda.
2.babámat 41+2hetesen indították.Hiába hasogat a fejem a melegfrontkor,hiába érzi a hideget/meleget az anno eltört kezem,nálam egyszerűen semmi nem hatott.pedig május végén nagyon sokszor változott az idő.
amúgy nekem a szülészeten azt mondták,hogy a melegfront az,ami jobban beindítja a szülést.
de azért drukkolok,hogy aki szeretne,szüljön meg,mert tudom milyen melegben nagy hassal....
Sziasztok!2. vagyok. Sajnos nekem nem jött össze:) Még maradni szeretne a picúr:) Ti, hogy álltok?:)
Könnyű szülést és addig is boldog babóvárást:)
37h Km:)
Sziasztok! A 3. válaszoló vagyok. Még egyben vagyunk, a derekamba délután óta nyilalgat, volt egy-két fájdalmasabb jóslóm, de nem hinném, hogy ez komolyabbra fog fordulni. Úgyhogy várok tovább türelmesen. :)
Könnyű és gyors szülést Lányok!
37 h km
Még én is egyben :(
De ma már találkoztam a nyákdugó egy részével :)
Talán a napokban... :)
Köszi,hogy irtatok,könnyű szülést!
Sziasztok! 2. vagyok! Ma estére újabb frontot ígérnek. Ti, hogy vagytok? Egyben vagytok még? Remélem ma már összejön :)
38h Km
Sziasztok Lányok!
Még mi is egyben vagyunk. De talán a mostani hidegfront besegít. :)))
38 h km (harmadik válaszoló)
Nálam sincs semmi :(
Pedig egész hétvégén csak a házi módszereket próbálgattam,hogy elinduljon magától,de semmi,és sajna nekem hétfőn már be kell feküdnöm a kórházba,és lehet hetekig bent leszek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!