Tegnap mondták a hírekben, hogy a front közeledtével többen szültek a napokban, Szerintetek? Éjszaka jön a hidegfront!
Figyelt kérdés
Ti,hogy vagytok,akik a vége felé járnak?Éreztek valamit?Én kicsit izgulok,mivel már tegnap este eléggé görcsölgettem,még csak a 37 hetes vagyok,de már második baba,lehet a frontól beindul??!!2010. júl. 17. 09:57
11/12 anonim válasza:
Sziasztok! 2. vagyok. Mi a baj? Miért kell befeküdnöd? Egyébként én ma voltam dokinál és azt mondta, hogy pár nap van csak hátra, de lehet, hogy nekem is be kell feküdnöm mert nem annyit mozog a baba mint eddig:(
Könnyű és mielőbbi szülést nektek:)
38h Km
12/12 A kérdező kommentje:
Már itthon vagyunk külön :)
Mindenkinek sok sikert,aki még előtte áll annak könnyű,gyors szülést!
2010. aug. 5. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!