Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van még aki úgy érzi ez a mai...

Van még aki úgy érzi ez a mai hidegfront fogja megindítani a szülést?

Figyelt kérdés

Jóslóim hetek óta vannak, de ez most valahogy más...

Reggel óta keményedik meg görcsöl a hasam, hasmenésem van, szúrkál ott lent, leszakad a derekam stb.

Tegnap voltam dokinál, a baba be van illeszkedve, úgyhogy akár jöhet is.

39 hetes km

2010. aug. 24. 11:02
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok várandós, de nagyon szorítok Értetek! Csak ügyesen! :))))
2010. aug. 24. 11:35
 2/42 anonim ***** válasza:
Én is így éreztem, akkor is jött a hidegfront, meg jött a baba is!:) Könnyű és gyors szülést kívánok!:)
2010. aug. 24. 11:55
 3/42 anonim ***** válasza:
én is gondoltam rá, de szerintem mi még maradunk egyben. Neked hajrá!!!
2010. aug. 24. 12:18
 4/42 anonim ***** válasza:
szia,én is 39 hetes voltam,és hidegfront jött,éjfélkor kezdődött a hasmenés,derékfájás aztán a fájások és reggel 8-ra meg is lett a kislányom!!sok sikert!!
2010. aug. 24. 12:29
 5/42 anonim ***** válasza:
Én nem érzek semmi különöset, de örülnék, ha megszülnék ma.
2010. aug. 24. 13:55
 6/42 anonim ***** válasza:

Ezek elég biztató jelek,én is ugyan ezeket éreztem múlt vasárnap este,hétfőn reggel enyhe fájásokra ébredtem,fel akartam kelni az ágyból és elöntött a magzatvíz.Másfél óra alatt meglett a picurim,most már itthon babázok,olyan jó...

Kívánom neked is ugyan ezt.

Ja,és én is 39 hetes voltam,ráadásul már egy héttel előtte jött egy megérzés,hogy ez lesz a mi napunk.

2010. aug. 24. 14:00
 7/42 anonim ***** válasza:

Előző:

Légyszi írj,ha komolyra fordul a dolog.

Hajrá!!!

2010. aug. 24. 14:01
 8/42 anonim ***** válasza:

Énis bíztam annak idején a frontban, de nekem semmi hozzád hasonló joslóm nem volt. És a helyedben már stopperrel a kezemben csücsülnék... :D

Hajrá, szorítok én is!! :)

2010. aug. 24. 14:58
 9/42 anonim ***** válasza:
Szia!Szintén 39. hét.2 hete állandó jóslóim vannak,de én csak reménykedem a hidegfrontokba,eddig úgy néz ki,hogy túl jó odabent.Szorítok!
2010. aug. 24. 16:49
 10/42 anonim ***** válasza:
Én is 39 hetes km vagyok, és már egy hete várom, hátha ez a front befolyással lesz a szülés beindulására. Nem érzek különösebb változást (jóslóim már hetek óta vannak, a derekam is 2 hete fáj), de már nagyon jó lenne ha megszületne a csöppségünk. Írjatok majd, akinek ez a front beindította a szülést! :)
2010. aug. 24. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!