Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van még aki úgy érzi ez a mai...

Van még aki úgy érzi ez a mai hidegfront fogja megindítani a szülést?

Figyelt kérdés

Jóslóim hetek óta vannak, de ez most valahogy más...

Reggel óta keményedik meg görcsöl a hasam, hasmenésem van, szúrkál ott lent, leszakad a derekam stb.

Tegnap voltam dokinál, a baba be van illeszkedve, úgyhogy akár jöhet is.

39 hetes km

2010. aug. 24. 11:02
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Ma voltam orvosnál, 2 ujjnyi a méhszáj és a vizsgálat óta elég erős méhösszehúzódásaim vannak.Görcsök nincsenek.Orvosom szerint 1-2 nap van szülésig.Bár a kislányunk is hallotta volna....
2010. aug. 24. 19:00
 12/42 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom ti hogy álltok, de én sehogy. Sajnos nem váltak rendszeressé a görcsök, úgyhogy tovább várunk...

Előbb-utóbb csak kibújik.

2010. aug. 25. 04:52
 13/42 anonim ***** válasza:

Tegnap 17:05-ös vagyok.

Semmi változás, várunk... :)

2010. aug. 25. 09:09
 14/42 anonim ***** válasza:
Én is írtam tegnap...ma délelőtt 10 után 5-7 perc közötti erősen elhúzódó fájásaim jöttek, enyhe émelygéssel, komoly derékleszakadással társulva. Összeszedtem magam, elmentünk a kórházba, az nst még egy fájást mutatott, és utána semmi. Másfél óra alatt elmúltak. :( Megint itthon vagyok. Pedig már 3. baba, az előző kettővel ilyen fájásokkal már rég a szülőszobában voltam. Nem nagyon értem mi volt ez. Doki megvizsgált, semmi. Enyhe rózsaszínes folyásom van. Teljesen elbizonytalanodtam.
2010. aug. 25. 18:00
 15/42 A kérdező kommentje:

Hogy őszinte legyek én sem tudom mikor kellene menni. Én tegnap megspóroltam egy utat, mi is filóztunk, hogy induljunk-e. Nálunk első baba lesz. Nekem délután 3 körül kezdődtek 8-9 percesekkel, majd átment 5-6 percesekké. Nem múlt el se zuhanyra, se sétára, de nem tűntek elég erősnek. A vacsora visszajött...

Este 9-ig ez így ment. De jó hogy nem mentünk, úgyis hazaküldtek volna. Még várakozunk. De meddig? Tegnap betöltöttem a 39 hetet, ma kezdem a 40-et.

2010. aug. 26. 06:48
 16/42 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap óta iszonyú görcseim vannak, és állandó barnás folyásom, csak a fájások nem rendszeresek.Én vagyok a 2 ujjnyi méhszájas.Szinte minden nap brutális hasmenésem van, alig mozog a picúr, de így sem akar kijönni, de anyakamat rá, hogy a héten meglesz....
2010. aug. 26. 10:44
 17/42 A kérdező kommentje:

Szorítok Neked, hogy meglegyen a héten!

Össze kéne rakni a fájásainkat: nekem rendszeres, de nem elég erős :)))

Én is nagyon bízom benne hogy a héten meglesz. Kíváncsi vagyok mit fog holnap mondani a doki bácsi...

2010. aug. 26. 10:48
 18/42 anonim ***** válasza:
Tegnapi 18:00-ás vagyok. Délután véres-nyákos kilökődésem volt, este óta én is folydogálok, de fájdalom semmi. Éjjel még úgy pörgött a baba, mint két hónappal ezelőtt. Szombatra jegyet foglaltunk koncertre :)
2010. aug. 26. 11:53
 19/42 anonim ***** válasza:
Na, szül már vajon valaki? :))
2010. aug. 26. 15:24
 20/42 anonim ***** válasza:
10:44-es vagyok.Majd mindegyikünk együtt a hétvégi hidegfront hatására:o)!
2010. aug. 26. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!