Van még aki úgy érzi ez a mai hidegfront fogja megindítani a szülést?
Jóslóim hetek óta vannak, de ez most valahogy más...
Reggel óta keményedik meg görcsöl a hasam, hasmenésem van, szúrkál ott lent, leszakad a derekam stb.
Tegnap voltam dokinál, a baba be van illeszkedve, úgyhogy akár jöhet is.
39 hetes km
Hát nem tudom ti hogy álltok, de én sehogy. Sajnos nem váltak rendszeressé a görcsök, úgyhogy tovább várunk...
Előbb-utóbb csak kibújik.
Tegnap 17:05-ös vagyok.
Semmi változás, várunk... :)
Hogy őszinte legyek én sem tudom mikor kellene menni. Én tegnap megspóroltam egy utat, mi is filóztunk, hogy induljunk-e. Nálunk első baba lesz. Nekem délután 3 körül kezdődtek 8-9 percesekkel, majd átment 5-6 percesekké. Nem múlt el se zuhanyra, se sétára, de nem tűntek elég erősnek. A vacsora visszajött...
Este 9-ig ez így ment. De jó hogy nem mentünk, úgyis hazaküldtek volna. Még várakozunk. De meddig? Tegnap betöltöttem a 39 hetet, ma kezdem a 40-et.
Szorítok Neked, hogy meglegyen a héten!
Össze kéne rakni a fájásainkat: nekem rendszeres, de nem elég erős :)))
Én is nagyon bízom benne hogy a héten meglesz. Kíváncsi vagyok mit fog holnap mondani a doki bácsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!