Van még aki úgy érzi ez a mai hidegfront fogja megindítani a szülést?
Jóslóim hetek óta vannak, de ez most valahogy más...
Reggel óta keményedik meg görcsöl a hasam, hasmenésem van, szúrkál ott lent, leszakad a derekam stb.
Tegnap voltam dokinál, a baba be van illeszkedve, úgyhogy akár jöhet is.
39 hetes km
Még mindig semmit. Elvileg ma van a nagy nap...csak ezt a Picúr nem tudja :))
Megyek ma dokihoz.
Majd írok mi volt.
Jó neked hogy csak pénteken. Nekem holnap is kell menni, pedig minden rendben. Jó lenne ha azért nem váratna magára már olyan sokat (40km-re járok, és innentől naponta kell).
Reméljük a legjobbakat!
tegnap 17:33-as vagyok
Nekem viszont a 2 barátnőm akivel nem sok eltéréssel voltunk kiírva, már megszültek. De akkor szültek, amikor nem volt front. :) Mindenki azon izgul, vajon én mikor fogok. Állandóan kérdezik, mi újság (telefon, sms)... Tegnap volt a mélypontom, ma már nem idegesítem magam. Szerencsére nekem közel van a kórház és a doki, de 40 km-ről leszervezni a beutazást nem lehet valami jó. Nem irigyellek. Írj, hacsak nem tartott ma bent a dokid.
Vasárnapi vagyok...még mindig itthon. Mai vizsgálat kellemes méhtevékenységet mutatott, kérdés, hogy kinek kellemes :)
1 ujjnyira nyíltam közben, centrálisan, gondolom ez azt jelenti, hogy már nem csak a külső méhszáj. Ha vasárnapig nem szülök, be kell feküdjek, és legkésőbb kedden indítják.
Kérdező? Hogy vagy? Azért az a 40km nem lehet egyszerű. Nem irigyellek. Remélem már a babáddal szundikálsz a kórházban...
Á dehogy, nincs olyan szerencsém. Még egyben vagyunk.
Ma lesz vizsgálat is, remélem legalább az beindít valamit. Ha már a frontok nem :))
Felénk még nem esett szó a befekvésről, pedig lehet jobb lenne, mint ennyit menni. Szombat óta jön belőlem valami barnás-nyálkás trutymák, gondolom a nyákdugó lehet. A keményedések és görcsök azóta is megvannak, napi szinten, mégse történik semmi.
Ez a várakozás a legrosszabb!
Szurkolok Nektek, hogy beinduljon minél előbb.
Írj ha lesz valami!
09.02. 15:02-es vagyok.
09.03-án megszületett a kislányunk, a kiírt után 2 nappal.
Utólag mondhatom, hogy könnyű szülés volt, bár nekem ott, és akkor nem úgy tűnt :) Azóta itthon vagyunk, és tanuljuk egymás nyelvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!