Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van még aki úgy érzi ez a mai...

Van még aki úgy érzi ez a mai hidegfront fogja megindítani a szülést?

Figyelt kérdés

Jóslóim hetek óta vannak, de ez most valahogy más...

Reggel óta keményedik meg görcsöl a hasam, hasmenésem van, szúrkál ott lent, leszakad a derekam stb.

Tegnap voltam dokinál, a baba be van illeszkedve, úgyhogy akár jöhet is.

39 hetes km

2010. aug. 24. 11:02
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Nos?? Kedves kérdező?
2010. aug. 31. 18:24
 32/42 A kérdező kommentje:

Még mindig semmit. Elvileg ma van a nagy nap...csak ezt a Picúr nem tudja :))

Megyek ma dokihoz.

Majd írok mi volt.

2010. szept. 1. 05:02
 33/42 anonim ***** válasza:
08.24. 17:05-ös vagyok. Én is mára voltam kiírva, és még mindig semmi. Ma voltam ctg-n, semmi jele hogy Babuci ki akarna bújni. Annyira számítottam pedig rá, hogy ma már babázni fogok. Pénteken megyek megint a dokihoz, meglátjuk addig lesz-e változás.
2010. szept. 1. 17:33
 34/42 A kérdező kommentje:

Jó neked hogy csak pénteken. Nekem holnap is kell menni, pedig minden rendben. Jó lenne ha azért nem váratna magára már olyan sokat (40km-re járok, és innentől naponta kell).

Reméljük a legjobbakat!

2010. szept. 1. 19:25
 35/42 anonim ***** válasza:
Én vasárnap óta itthon... Semmi jel. Az utolsó NST-n mondta a nővér, hogy idén augusztus végén senki nem szült meg a hidegfrontra, mint máskor, és rengeteg túlhordós kismama jár be mostanában. Úgy látszik ez idén valami általános jelenség.
2010. szept. 1. 19:56
 36/42 anonim ***** válasza:

tegnap 17:33-as vagyok

Nekem viszont a 2 barátnőm akivel nem sok eltéréssel voltunk kiírva, már megszültek. De akkor szültek, amikor nem volt front. :) Mindenki azon izgul, vajon én mikor fogok. Állandóan kérdezik, mi újság (telefon, sms)... Tegnap volt a mélypontom, ma már nem idegesítem magam. Szerencsére nekem közel van a kórház és a doki, de 40 km-ről leszervezni a beutazást nem lehet valami jó. Nem irigyellek. Írj, hacsak nem tartott ma bent a dokid.

2010. szept. 2. 15:02
 37/42 anonim ***** válasza:

Vasárnapi vagyok...még mindig itthon. Mai vizsgálat kellemes méhtevékenységet mutatott, kérdés, hogy kinek kellemes :)

1 ujjnyira nyíltam közben, centrálisan, gondolom ez azt jelenti, hogy már nem csak a külső méhszáj. Ha vasárnapig nem szülök, be kell feküdjek, és legkésőbb kedden indítják.

Kérdező? Hogy vagy? Azért az a 40km nem lehet egyszerű. Nem irigyellek. Remélem már a babáddal szundikálsz a kórházban...

2010. szept. 2. 23:58
 38/42 A kérdező kommentje:

Á dehogy, nincs olyan szerencsém. Még egyben vagyunk.

Ma lesz vizsgálat is, remélem legalább az beindít valamit. Ha már a frontok nem :))

Felénk még nem esett szó a befekvésről, pedig lehet jobb lenne, mint ennyit menni. Szombat óta jön belőlem valami barnás-nyálkás trutymák, gondolom a nyákdugó lehet. A keményedések és görcsök azóta is megvannak, napi szinten, mégse történik semmi.

Ez a várakozás a legrosszabb!

Szurkolok Nektek, hogy beinduljon minél előbb.

Írj ha lesz valami!

2010. szept. 3. 06:56
 39/42 anonim ***** válasza:
Vasárnapos vagyok... kissé csúszva, de itthon a babával. 1 órás szülés, tökéletes minden. Hasonlókat kívánok mindenkinek.
2010. szept. 6. 14:28
 40/42 anonim ***** válasza:

09.02. 15:02-es vagyok.

09.03-án megszületett a kislányunk, a kiírt után 2 nappal.

Utólag mondhatom, hogy könnyű szülés volt, bár nekem ott, és akkor nem úgy tűnt :) Azóta itthon vagyunk, és tanuljuk egymás nyelvét.

2010. szept. 9. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!