Van még aki úgy érzi ez a mai hidegfront fogja megindítani a szülést?
Jóslóim hetek óta vannak, de ez most valahogy más...
Reggel óta keményedik meg görcsöl a hasam, hasmenésem van, szúrkál ott lent, leszakad a derekam stb.
Tegnap voltam dokinál, a baba be van illeszkedve, úgyhogy akár jöhet is.
39 hetes km
11:53-as vagyok. Kiderült, hogy a szülésznő, aki vasárnap lesz ügyeletes szintén jön a szombati koncertre. :)
Nem tudom, ezt jelzés értékűnek tekintsem-e...
Dehogy mentem! Bár nem rajtam múlik...de a Picúrkánk túl jól érzi magát itt bent.
Ma megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond. Remélem már nincs sok hátra.
Majd írok...
Megjöttem. Szept.1-én kell mennem legközelebb, akkorra vagyok amúgy kiírva. Most még csak nem is vizsgáltak :((
Ez van...
Na szia! Vasárnap van!
Mi a helyzet? Velünk még mindig semmi.
8-26 10:44-es vagyok, 27-én éjjel 3-kor született meg kislányunk,mire beértünk a kórházba, már a tolófájások jöttek, így beérkezésünktől számított 25 perc alatt megszületett.
Drukkolok nagyon nektek, jelezzetek, ha megérkezett a babátok:o)Jaj és persze olyan könnyű szülést, mint az enyém volt!
"8-26 10:44-es vagyok, 27-én éjjel 3-kor született meg kislányunk,mire beértünk a kórházba, már a tolófájások jöttek, így beérkezésünktől számított 25 perc alatt megszületett.
Drukkolok nagyon nektek, jelezzetek, ha megérkezett a babátok:o)Jaj és persze olyan könnyű szülést, mint az enyém volt!"
Gratulálok!!!!! Máris otthon vagy? Mázlista vagy, hogy könnyű szülésed volt. Jó egészséget nektek, vigyázz magatokra!
Gratulálok!!! Nagyon ügyik voltatok.
Sok boldogságot és jó egészséget!
Ha lesz valami fejlemény nálunk is, majd jelzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!