Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fahéj? Írjon már az akinek...

Fahéj? Írjon már az akinek tényleg "segített megindítani"a babuciját! Hogyan kell enni, mennyit?

Figyelt kérdés
Én ma ettem egy tányér tejbegrízt,nagyon sok fahéjjal,némi cukorral,de én nem érzek semmit!Mikor van ennek hatása,ha van egyáltalán????Köszönöm!
2010. júl. 23. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Bocsi hogy nem a kérdésedre válaszolok,de én nem is tudtam hogy a fahéjnak szülésmegindító hatása van:) én az elmult héten 2-szer is csináltam meggyes pitét,amibe fahéjat szoktam rakni,meggyet megszórni vele,de még itt vagyok egybe("sajnos")...:) (37h)
2010. júl. 23. 17:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia,én sem tudtam,csak olvasgattam ilyesmit,ezért tettem fel a kérdést,mert én szeretem a fahéjat és mostansáég elég sokat ettem,de még én is egyben vagyok!
2010. júl. 23. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!