Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hétfőn töltöm be a 40-ik...

Hétfőn töltöm be a 40-ik hetem. Már fáj mindenem, de totál zárt vagyok. Mit tehetnék, hogy magától induljon be a szülés és ne kellejen megindítani?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom a szex néha megindítja a szülést. Szeretkezzetek egy jót a pároddal....lehet holnapra már meglesz a pici.

Sok sikert!

2010. júl. 1. 18:19
 2/8 A kérdező kommentje:
ezt már sok helyen olvastam,de olyan félsz van bennem,hogy mi van ha az a picinek nem jó?!
2010. júl. 1. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
2010. júl. 1. 21:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem semmi nem használt. 42 hétre szültem 10 napot hordtam túl. Indították nekem is sajnos. Császáros lettem és sokkal jobb volt mit amire számítottam.

2010. júl. 2. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
ja mi mindennap szexeltünk mert a terhesség elejétől kívántam kegyetlenül a páromat max 1-1 nap maradt ki és semmi baja nem lett a babánknak:D ez nem árt. Ami jó a mamának azt szabad persze csak ésszel nekem ezt mondta a doki.
2010. júl. 2. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:

szio

én ugyanigy voltam,még amikor jöttek az elöfájások még akkor is zárt voltam.reggel 8-kor zárt voltam,délután 18 órakkor már 1 ujjnyira voltam kitágulva,20 órakkor elment a magzatvizem és éjjel 2-kor megszültem.ne aggodj jön az magátol is!Kitartást és könnyű szülést neked!!

2 hos kisbaba anyukája

2010. júl. 2. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
elözö vagyok amugy 40.héten szültem a kisfiamat
2010. júl. 2. 14:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Jaj már nagyon boldog lennék,ha kint lenne a kis picurkám.Hihetetlen mennyire várom már!:)
2010. júl. 2. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!